Moje sladké tajemství

Nebeské bytosti vám zajistí život v hojnosti

Archanděl Rafael má léčitelskou moc

Záleží vám na zdraví? V takovém případě je nejlepší požádat o pomoc archanděla Rafaela. Jeho jméno vzniklo spojením dvou hebrejských slov, rapha a el, která znamenají doktor a Bůh.

Odtud asi pochází jeho léčitelská moc, kterou mu lidé přisuzují. Ačkoli poskytuje potřebným zdraví, léčbu a konec bolesti, nikdy by žádost o jeho pomoc neměla zastupovat lékařskou péči.

Požádejte o sílu překonat překážky

Teprve až se svěříte do rukou medicíně, můžete pořádat Rafaela, aby vám pomohl s uzdravením. Protože Rafaela symbolizuje zelená barva, až se k němu budete obracet, představujte si, že stojíte na louce nebo mezi mohutnými stromy.

Popište Rafaelovi, jaké vás trápí potíže, a povyprávějte mu o tom, co vše děláte pro to, abyste se jich zbavili. Požádejte ho o podporu vaší léčby a o sílu zvládnout všechny překážky, které vás na cestě k uzdravení mohou překvapit.

Pro život v hojnosti a klidu

Máte pocit, že vám stále chybí peníze? V takovém případě byste měli vědět, že přímo o ně byste andělské bytosti žádat neměli. Raději je poproste o to, abyste žili v hojnosti, a o harmonii a klid.

Tou nejvhodnější bytostí pro splnění tohoto přání je archanděl Uriel, jehož symbolizuje zlatá a růžová barva. Až jej budete žádat o pomoc, připravte si seznam toho, co potřebujete pro to, abyste cítili, že žijete v dostatku. Seznam mu přečtěte a a poproste ho o život v klidu a bez existenčních potíží. Nemějte obavy, Uriel vaše přání jistě vyplní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden