Moje sladké tajemství

Nebezpečná láska krále Miroslava a princezny Krasomily

Moje sladké tajemství

Tvrdá odplata podváděné manželky. Když on může randit s fanynkami, proč by si nemohla něco začít s veterinářem.

Na začátku byla Pyšná princezna. Ve chvílích kdy se zahradník, utajený král Miroslav, dohaduje s princeznou, kdo komu zaváže střevíček, se do sebe Alena Vránová (90) a Vladimír Ráž (†77) doopravdy zamilovali.

V tu chvíli byli snad jen dva lidé, kteří lásku pohlednému páru nepřáli. Okouzlující Alena byla v té době provdaná za režimního básníka Pavla Kohouta (94). Na návrat pohádkového krále z natáčení zase doma čekala jeho manželka, herečka Alexandra Myšková (100), se synem Martinem.

Zamilovali se do sebe na první pohled

Mezi hlavními hrdiny pohádky to zajiskřilo hned při prvním setkání. Vladimír Ráž později připustil, že si při pohledu na filmovou partnerku řekl, že tohle tedy bude pořádný průšvih. Že pokud bude mít Alena zájem, sám se neudrží. Problém byl v tom, že

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden