Můj kousek štěstí

Nebezpečné sympatie ke kolegyni ze ZOO

Nemá v tom zmatek?

Zástupy věrných divaček seriálu ZOO tiše zaplakaly. Představitel jedné z titulních rolí Šimon Bilina (26) totiž přiznal, že je zadaný.

A jako důkaz místo slibů vyvedl do společnosti svou vyvolenou, kterou je půvabná herečka. Ovšem k velkému smutku všech fandů ZOO to není hlavní hrdinka příběhu Michaela Pecháčková (18), nýbrž brunetka Hana Drozdová (30), jež se před lety mihla třeba v seriálu Vyprávěj.

Podezřele blízko

Diváci přímo zbožňují, když si jejich oblíbení herci náramně rozumějí nejen před kamerou ale i mimo ni. A mnozí z nich by jistě byli rádi, kdyby Bilina a Pecháčková vytvořili pár i v soukromí, a nejen coby Haďák a Sidonie v seriálu z prostředí zoologické zahrady.

Drozdová není moc známá, asi se hodlá teprve proslavit.

Po odhalení Šimonovy skutečné přítelkyně se ale těchto nadějí diváci i divačky pomalu, ale jistě vzdávají. Ovšem, jak se říká, není všem dnům konec, a co není, to ještě může být.

Zdá se totiž, že tmavovlasý herec má ke své mladinké seriálové kolegyni přece jen blízko. Možná i blíž, než by se na zadaného muže slušelo.

Začátek konce?

Sympatie, které mezi Šimonem a Michaelou panují, jsou nesporné, vždyť si také svou spolupráci nemohou vynachválit. Zatímco o své partnerce se herec na svých sociálních sítích prakticky nezmiňuje, společnými snímky či videi s kolegyní Pecháčkovou na internetu nešetří.

Jejich vzájemné legrácky, kterými si krátí čas na place seriálu, vystavují na odiv svým příznivcům prakticky denně. Srdce fanouška plesá. Nervozita žárlivé partnerky jistě pracuje.

Že by Bilinově přítelkyni vůbec nevadilo, jak moc si její milý padl do oka s mladou a krásnou kolegyní? Tomu se dá jen těžko uvěřit. Nyní nezbývá než hádat, ustojí toto jejich vztah, nebo má Pecháčková přece jen šanci?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden