Moje sladké tajemství

Nebojte se požádat o pomoc laskavé anděly

Moje sladké tajemství

Před spaním se vyplatí myslet na místa, věci a aktivity, které máte ráda a chcete o nich snít.

Někteří z vás jsou skálopevně přesvědčeni, že každý má svého anděla strážného, jiní zase na jejich existenci nevěří. To ale neznamená, že je nemůžete požádat o pomoc, když vám teče do bot. Třeba budete příjemně překvapeni.

Nejjednodušší způsob, jak si vyprosit andělskou pomoc, je prostřednictvím andělských nebo tarotových karet. Pokud si na to sami netroufáte, můžete navštívit zkušenou kartářku. Dalším ze způsobů je například meditace nebo vhodně zvolená modlitba.

Napište andělům dopis

Nemějte obavy, nemusíte znát předepsaná slova. Andělé vám vidí až do duše, takže postačí jen hluboká víra v tyto laskavé bytosti a upřímná slova.

Když bude prosba vycházet opravdu z hloubi srdce, andělé ji určitě vyslyší. Možná budete překvapeni, že se na anděly můžete obrátit i písemnou formou. Napište jim dopis, ve kterém

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden