Moje šťastná hvězda

Nebojte se svěřit do rukou šamana

Moje šťastná hvězda

Šamanské léčení je často zahaleno tajemstvím a není vždy snadné ho pochopit.

Pojem „šamanské léčení“ je sice vcelku známý, jen málokdo ale ví, co si pod ním konkrétně představit. Co vás čeká, když navštívíte šamana? A je nutné se na to nějak připravit?

Oblíbený šamanismus je nejstarší metoda použití změněných stavů vědomí pro léčení a řešení problémů. Metody, s nimiž šamani v různých koutech světa pracují, jsou rozmanité. Rozhodně je však spojuje jedna věc, a to je náhled na to, co je to vlastně nemoc. Šamani ji vždy berou jako projev nerovnováhy. Buď člověku něco chybí, nebo naopak přebývá.

Kdo je vlastně šaman?

Každý šaman je jedinečný, tudíž i jeho schopnosti jsou jedinečné. Někteří jsou věštci, léčitelé, bylináři, jiní zastávají více roli jakýchsi „přírodních kněží“, obřadníků. Léčí pomocí bubnu, paličky, amuletů, silových míst, elementových rituálů. Vytvářejí nejrůznější extrakty rostlinného a živočišného původu.

Šamani si většinou nejprve sestaví mayský strom života, který jim ukáže znamení daného jedince a kvalitu energie, kterou si nese s sebou, pomůže jim vcítit se do něj. A stejně jako je jiný každý výklad mayského stromu života, také každá

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden