Můj kousek štěstí

Nebyla usedlá puťka, ale velká bojovnice

Můj kousek štěstí

Vypadala křehce a zranitelně, byla však obdařená značnou silou a sportovním talentem

Kdyby se měla podruhé narodit, vystudovala by prý zahradní architekturu. Svůj volný čas věnuje i charitě, neboť je předsedkyní správní rady nadace Duha pečující o dospělé lidi s mentálním postižením. Daniela Kolářová (75) se narodila v Chebu, ale když jí byl teprve rok, rodiče se rozvedli a maminka se s ní odstěhovala do Karlových Varů, kde získala místo v divadelní účtárně.

Svého otce a nevlastní mladší sestru Věru poznala až v pěti letech. Věra v roce 1968 emigrovala do Nizozemska a Daniela ji už nikdy neviděla. Na svoje dětství ve Varech vzpomíná ráda. V místě, kde bydleli, byl na dosah les.

S maminkou tam často chodily na procházky a s kamarády na kopcích okolo města lyžovali, sáňkovali a na zamrzlé řece bruslili. Co jí učarovalo nejvíc, bylo místní divadlo. Přímo pod orchestřištěm protékala řeka Teplá, a tak se v divadle ozývalo její magické šumění. Právě tady

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden