Můj kousek štěstí

Nebylo to idylické manželství, přesto bylo plné smíchu

Můj kousek štěstí

Vztah se svérázným kolegou herečce mnozí rozmlouvali, ona si ale nedala říct, byla to zkrátka láska na první pohled, o niž chtěla bojovat

Herecké manželství se rozpadlo po pětadvaceti letech, přesto si ale ti dva dodnes zůstávají blízcí. Stále je spojuje společný smysl pro humor, jehož mají oba na rozdávání.

Krásným příkladem toho, že i po rozvodu mohou dva lidé zůstat přáteli, jsou Naďa Konvalinková (71) a Oldřich Kaiser (67). Jejich manželství sice nebylo stále jen harmonické, ale o to vzácnější nyní jejich pouto je. Zrodilo se polibkem v divadelním klubu a navzdory všem životním karambolům trvá dodnes.

Herečka Naďa Konvalinková je pověstná svou věčně dobrou náladou a úsměvem, kterým rozdává radost divákům v hledišti i svým blízkým. V dětství si však nepřála být herečkou, nýbrž soudkyní. Důvod byl jednoduchý, její dětství nebyla právě pohádka.

Se svou mladší sestrou Ljubou (68) vyrůstala v pozadí bouřlivého vztahu rodičů, kteří se rozvedli, když bylo Nadě deset let. A jelikož rozvod neprobíhal bez komplikací, byla děvčata dočasně umístěna do dětského domova.

Najednou se ocitly samy, mezi cizími lidmi. Zbořil se jim tím dětský svět. Dokonce se jednou pokusily

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden