Můj kousek štěstí

Nebývalé! Hvězda Slunečné odmítá práci snů!

Snaha získat uznání jen díky své píli je chvalitebná, ale vstupuje na pořádně tenký led...

Jiní by za takovou nabídku dali bůhvíco, ale hvězda seriálu Slunečná Natálie Grossová (19) ji rázně smetla ze stolu. Už nebude účinkovat v muzikálu Čarodějka v pražském divadle Goja Music Hall.

Jeden z nejhranějších muzikálů na Broadwayi i v londýnském West Endu se musí obejít bez ní. „Je to hořkosladký pocit, protože Čarodějku jsem si vymodlila a je pro mě splněným snem,“ konstatuje dcera zesnulého politika Stanislava Grosse (†45). „Ráda bych se věnovala sólové kariéře a vydala popové album, kde budu sama za sebe,“ vysvětluje dívka, která zjara odmaturovala na Konzervatoři Jaroslava Ježka.

Čerstvé maturantky málokdy odmítají hlavní divadelní role, nicméně půvabná tmavovláska už je ostřílenou seriálovou a muzikálovou herečkou, objeví se i ve filmu Bastardi 4: Reparát – a tak si vzhledem k nebývale bohatým zkušenostem v oboru může, jak se říká, vyskakovat.

Příjmení jí podle jejího názoru občas komplikuje život. „Někdy bych se ráda jmenovala úplně jinak,“ poznamenává. „Ale k něčemu je to zase dobré. Je to složité. Snažím se už nevnímat blbé komentáře a narážky.“ Ač chodí s operním pěvcem Danielem Matouškem (24), ke štědrovečernímu stolu usedla s matkou, sestrou a tetou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden