Moje sladké tajemství

Nečekaně udělal dítě jiné

Herečce Pavle Tomicové (60) se po 19 letech rozpadlo manželství. Ondřej Malý (56) ji opustil kvůli herecké kolegyni Kristýně Kociánové (37). S mladší milenkou a hereččinou kamarádkou nyní mají čerstvě miminko!

Byli spolu nejen životní parťáci, hodně spolu hráli ve filmech – Mrtvej brouk, Vánoční hvězda, Hany, Padesátka, Bezva ženská na krku, Léto s gentlemanem, Vlastníci nebo Deníček moderního fotra – a také v seriálech Ulice a Četníci z Luhačovic.

Pavla Tomicová (60) a Ondřej Malý (56) se rozešli už loni v prosinci. Důvodem je hereččina mladší kolegyně ze seriálu Slunečná Kristýna Kociánová (37). Ta navíc byla s Pavlou prý i kamarádka!

Myslela, že se o něj může opřít.

Hubla kvůli smutku

Tomicová zhubla během krátké doby víc než pětatřicet kilogramů. Je tedy pravda, že něco shodila po květnové nehodě v minulém roce, kdy ji na skútru s kolegyní Dášou Zázvůrkovou (41) před Národním divadlem nabouralo auto. Herečky pak skončily v nemocnici. Když Pavla hubla dál, každý si myslel, že je za tím dieta nebo vážná nemoc.

Ta se naštěstí nepotvrdila, i když důvod její štíhlé linie byl také dost smutný. Jak se ukázalo, Malý někdy na podzim minulého roku herečce nejspíš naznačil, že má milenku. Od té doby Pavla prý začala hubnout a v prosinci „nucená dieta“ zesílila, protože Malý se měl sbalit a odejít k milence, která navíc byla těhotná!

Zatloukala, že už nejsou spolu

Tomicová má s manželem dceru Anežku (22). Z prvního manželství má ještě syna Adama (30). Neshody ve vztahu naznačovalo i to, že letos dělal na karlovarském filmovém festivalu herečce doprovod jen syn. Manžel ji nedoprovázel na představení jejího nového filmu A pak přišla láska…, což Tomicová tehdy omluvila jeho pracovní vytížeností. Vše ale bylo trošku jinak...

Mamko, máš nevlastního syna!

Přestože pro Pavlu byl odchod jejího chotě od rodiny velmi bolestivý, zprávu o jeho novém dítěti nakonec přijala vcelku klidně. Kdo jí oznámil narození? Sám stále ještě manžel Malý! „Nechtěl, aby se to dozvěděla až z médií, a tak jí to radši sám zavolal,“ potvrdil kamarád páru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden