Moje sladké tajemství

Nechá bratra, aby ho zničil alkohol?

Herečka Tereza Brodská (49) měla dlouho se svým bratrem Markem Brodským (58) napjaté vztahy. On teď otevřeně promluvil o své závislosti na alkoholu. Pomůže mu Tereza ji překonat, nebo ho v tom nechá vykoupat?

Seriálová herečka Tereza Brodská (49) to vůbec nemá jednoduché. Snaží se pomáhat své slavné matce a herečce Janě Brejchové (77), která už dlouho žije v LDN v pražském Motole, a do toho má starosti se svým nevlastním bratrem Markem Brodským (58).

Tereza s manželem Herbertem Slavíkem.

Skončili spolu

Oba dva totiž po svém otci Vlastimilu Brodském (†81) zdědili sklony k depresím, které u legendárního herce byly všeobecně známy. Jenže Tereza se s tím snaží více méně bojovat, ale to se o jejím bratrovi říct nedá.

Hodí konečně všechny spory za hlavu?

Nejen, že si z toho dělá legraci, ale ještě zavtipkoval o tom, že jediný rozdíl mezi ním a otcem je, že on se ještě nezabil. „Na to se nedá říct nic jiného, než že je to debil,“ vykřikovala tehdy Tereza.

Pomůže mu?

Vzhledem k tomu, že má Marek dlouhá léta problémy s alkoholem, rozhodl se se závislostí bojovat. Alkohol tak nahradil lékem Antabus, který je však velmi nebezpečný. Když totiž nebude mít pevnou vůli a prášky se napije, hrozí mu i smrt v důsledku zástavy dechu.

A sám přiznává, že se bojí, že mu jeho odhodlání nevydrží. Není tedy na čase, aby se Tereza pokusila zakopat válečnou sekeru a bratra podpořila?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden