Můj kousek štěstí

Nechá ho Vlastina Svátková, aby měl dítě s jinou?

Touha po vlastních dětech ho může vehnat do náruče jiné, s tou představou se jí asi nežije dobře...

Má za sebou už dvě manželství, z nichž vzešli tři synové. Teď randí s mladším amatérským hokejistou. Vztahu nikdo nevěří. Možná ani ona sama. Přiznává, že má z rozchodu strach.

Herečka Vlastina Svátková (40) má z prvního manželství s režisérem Danem Svátkem (47) syny Adama (15) a Kryštofa (11). S druhým manželem, producentem Jiřím Kounickým (43) má Matyáše (5). Vedle současného partnera Jana Ryby (33) jen září.

Když si vyjdou do společnosti, je na ní vidět, jak si to užívá. Uvědomuje si však, že to nemusí trvat věčně. Její zajíček totiž ještě děti nemá a lze se předpokládat, že je bude chtít.

Vlastina Svátková si ale podle svých slov něco takového neumí představit a tvrdí, že na těhotenství už nemá věk. Přiznala, že by si chtěla užívat a ne přebalovat plenky.

V posledních dnech hvězda seriálu Dobré zprávy na sociální sítě napsala několik trochu depresivních příspěvků. Její fanoušci okamžitě začali spekulovat, jestli se u ní doma něco neděje.

Blondýnka prý v minulosti trpěla bulimií, v jednom ze svých vztahů také prošla domácím násilím a ponižováním. Nic takového se nyní naštěstí neděje. Přesto se objevují spekulace, že ji zřejmě něco trápí.

Najdi si jinou...

Domácí pohoda se možná pomalu ale jistě mění na místo, kde padají nepříjemné otázky typu: „Opravdu to dítě nechceš? Nechceš ho teď, nebo už nikdy?“.

V takovém případě by bylo jen otázkou času, než danou situaci Svátková přestane zvládat. Tím spíš, že Rybovi dala v minulosti jasně najevo že čtvrté dítě nechce a pokud on chce vlastní miminko, tak si musí najít jinou ženu. Což by ale vlastně nakonec mohlo být skvělé řešení.

Dítě jako bokovka?

Když se dva lidé milují, udělají pro toho druhého hodně. V případě Ryby a Svátkové je jasné, že jeden bude muset přinést oběť. Buď tenhle fešák zůstane bez vlastního potomka, nebo mu blonďatá herečka dá volnost.

Spíš to ovšem vypadá na druhou variantu. Sama často mluví o tom, že ho nechce svazovat a určovat hranice.

Klidně by se tím pádem mohlo stát, že mu dá „zelenou“, aby si splnil sen a měl potomka s jinou ženou. Miminko by samozřejmě podporoval, „jen“ by nebydlelo pod jejich střechou, ale se svou matkou.

Co vymyslí?

Případně by se v tomhle začínajícím dramatu mohla rozehrát ještě jedna zajímavá varianta. Dítě Ryby a Svátkové odnosí náhradní matka a Ryba bude „máma“ na plný úvazek.

Vlastiny by se tak netýkalo přebalování ani další povinnosti, o které už evidentně nestojí. I u nich doma by to šlo dočasně přizpůsobit tak, aby měla herečka klid. V moderní době je možné lecos.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden