Můj čas na kafíčko

Nechá Pergnerová své dvě děti padnout na dno?

Dokázala se dostat  z úplného dna a zase povstat jak Fénix z popela! Přesto ještě dost možná blonďatá moderátorka Tereza Pergnerová (43) není ani po dechberoucím návratu na obrazovky v pořadech VyVolení a Farma, které uváděla, ze všeho venku.

Svou těžkou drogovou závislost na pervitinu a heroinu sice před lety porazila díky pomoci lékařů a pobytu v několika léčebnách, ale stále nad ní strašák jménem drogy visí jako velký červený prapor. „Z něčeho jsem se poučila a mnoho lekcí ještě určitě dostanu, to je život v celé své kráse,“ přiznává Tereza svůj pohled na život. Dostane ji z pochybností o sobě moderování nové televizní reality show Mise nový domov?

Děti si musí na všechno přijít samy

Každý čekal, že když se hvězdě populární novácké hitparády Eso narodil syn Samuel (18), bude mu hned od začátku vštěpovat, jak se v životě chovat, aby nedopadl stejně jako ona sama. Tenkrát i samotný porod musela podstoupit pod vlivem omamných látek. Ale Tereza má na to úplně opačný pohled. „Já své děti neřídím, jen jim asistuju na jejich cestě,“ přiznala autorka hlášky Čágo, bélo, šílenci. Samuela, jenž se právě teď učí na kuchaře, a svou malou devítiletou dcerku Nathalii (9), kterou má s přítelem podnikatelem Jiřím Chlebečkem (47), prý nijak ovlivňovat nechce a na všechno důležité si musí přijít sami. Své děti klidně podle svých slov nechá padnout na dno a vymáchat se ve svém případném problému, jako to ona sama kdysi zažila. To už opravdu zapomněla, jakým peklem si prošla? Nechá stejnému osudu napospas i je?

Partner je jí zatím velkou oporou.

Tomu, kdo jí ublížil, prý už odpustila

Tvrdí, že právě díky drogám dokázala poznat samu sebe. „Pokud mi někdo ublížil, dávno jsem mu odpustila. Tak je to v mém světě přirozené,“ říká známá moderátorka. Při svém současném povolání poznává hodně nových lidí, kteří se také ocitli na samém dně. Drží ji právě tohle nad vodou? „Nejpodstatnější je, jak se cítíte uvnitř vy sami. Žiju obyčejný život. Nic víc, ale také nic míň,“ balancuje hvězda, která dobře ví, že někdy je na tom všem nejtěžší dokázat žít obyčejný lidský život…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden