Moje šťastná hvězda

Nechá se živit od přítelkyně?

Před časem si slavná nezletilá maminka Lucinka (17) založila se svým partnerem Bohušem Matušem (47) profil na sociálních sítích, kam začala přidávat jejich společné fotografie.

Po čase, kdy se stala díky zpěvákovi mediálně známou, začaly jejich profil sledovat tisíce fanoušků, se kterými novopečená maminka poctivě komunikuje.

Má velké štěstí

A právě díky tomu se stalo něco neuvěřitelného. Čím víc lidí profil sleduje, tím se zvyšuje šance na spolupráci s různými firmami. Mladé Lucii se totiž začalo ozývat velké množství společností, které chtějí, aby byla jejich tváří. A to, jak přiznal zpěvák, se netýká jen těch českých, ale i zahraničních.

Vydělává víc než on

„Teď jí poslaly krásné věci na miminko, také na účet jí přišla spousta peněz. Lucinka je teď bohatší než já,“ svěřil se pyšný tatínek malé Natálky. Ten kvůli pandemii nemůže naplno vykonávat svou práci, tudíž je často zavřený doma.

Znamená to tedy, že své miminko a o třicet let staršího partnera živí právě Lucinka, která bude plnoletá až za pár týdnů? Nejspíš ano, neboť se sám zpěvák přiznal, že je téměř na nule. Jak dlouho to bude jeho přítelkyni bavit, to není známo. Jak se dá ale předpokládat, věčně to trvat asi nebude.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden