Můj kousek štěstí

Nechá si Forejta?

Půl roku spolu chodí hvězda Slunečné Eva Burešová a šéfkuchař Přemysl Forejt (34). A to je na herečku docela slušný výkon. Lze říct, že tato známost je na její poměry už docela nadějná.

Mezi fanoušky se tichou poštou šíří důležitá otázka: nechá si Eva Forejta? Zatímco v začátcích jejich vztahu herečka a zpěvačka téměř kolabovala při každé zmínce o nové lásce a považovala ji málem za nebezpečný útok na své posvátné soukromí, později už alespoň milostivě připustila, že Forejta zná.

On má ještě jeden trumf v rukávu - nesporné kuchařské umění.

V poslední době hvězda soutěžního pořadu Tvoje tvář má známý hlas taje jako máslo a z jejího nekonečného jásání lze vyvodit, že jsou si s charismatickým vlasáčem blízcí. Seznámili se ve zmíněném pořadu, kde šéfkuchař zpíval a Eva byla jeho výkonem tak uchvácena, že předvedla afektovaný výstup: namalovala na papír srdíčko a to mu symbolicky poslala.

Nyní bije pro Forejta i Evino skutečné srdce. Snad i díky tomu, že je máj, dvojice cukruje jak o život. Zveřejňuje tak zamilované snímky, až se chce plakat štěstím. Jen tak dál, hrdličky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden