Můj čas na kafíčko

Nechala se po letech trochu vylepšit

Pohledná herečka ze seriálu Slunečná Lucie Benešová (49) je stále krásná žena. Nebojí se ale trochu pomoci tomu, aby zpomalila projevy přibývajících let.

Jelikož byla před dvěma lety v lednu na operaci horních víček a výsledek se jí líbil, rozhodla se, že půjde i na operaci dolních víček.

Je radostí úplně bez sebe

„Jupí, mám to za sebou,“ pochlubila se na sociálních sítích. Herečka má z výsledku velkou radost a trochu tak inspirovala ostatní ženy, které se třeba podobných zákroků bojí.

Lucie Benešová si před pětadvaceti lety nechala také vylepšit svůj hrudník, který zdobí silikonové implantáty. Na své dva poklady je také náležitě pyšná a velmi často je jen ve spodním prádle vystavuje na sociálních sítích.

Má spoustu příznivců

Zejména její mužští obdivovatelé jsou z toho pravidelně úplně vedle. Její manžel, herec Tomáš Matonoha (52), tak má co dělat, aby si ji udržel.

Benešová ale i po letech Matonohu miluje a nevyměnila by ho za nic na světě. Skvěle se stará o společné děti, a navíc umí být i dobrým společníkem. Jednoduše je to její pan Božský.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden