Moje šťastná hvězda

Nechává si chytře zadní vrátka

Je jasné, že herečka Tereza Kostková (43) nemá o peníze nouzi. Proto si se svým manželem Jakubem Nvotou (42) pořídili luxusní dům. Údajně si na něj vzala hypotéku, protože tak velkou sumu ušetřenou neměla.

Nicméně i přesto musela dát Kostková dost velkou část z částky dopředu, proto jí údajně moc financí nezbylo. Otázka je, proč Kostkové její manžel také něco nepřispěl. Herečka údajně všechno, co souvisí s domem, platila sama ze své kapsy.

Všechno je na ni

I hypotéka je napsaná na její jméno a Nvoty jako kdyby se to ani netýkalo. Tereza se téměř vydala ze všech peněz a ještě bude muset vysokou hypotéku splácet dlouhých 24 let. Tím pádem nebude mít v příštích letech klid. Zdá se, že Kostková má jakési postranní úmysly.

Plánuje ho vyhodit?

Spekuluje se, že Tereza má všechno napsané na sebe z toho důvodu, aby si pořád zachovala jistou nezávislost. Dům je výhradně její a nikdo jí ho nemůže vzít.Kdyby s Nvotou prý náhodou měli nějaké problémy a ona by se s ním chtěla nechat rozvést, mohla by ho z domu jen jednoduše vyhodit a žádné majetkové dělení by se konat ani nemuselo. Jakub ani nic netuší, protože mu Kostková prý řekla, že si vše napíše na sebe, aby s ničím neměl žádné starosti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden