Moje šťastná hvězda

Nechce děti ani svatbu

Pár tvoří už několik let, ale v zásadních životních rozhodnutích se neshodují. Zpěvák Petr Kolář (51) je se svojí mladší partnerkou Lenkou Chlupáčovou (30) prý šťastný, ale věkový rozdíl v jejich vztahu údajně hraje velkou roli. Oba mají na určité věci jiný pohled a oba touží v budoucnu po něčem jiném.

Ona chce rodinu

Kolář už děti má a po dalších netouží. Lenka by si naopak moc přála založit rodinu. Prý to byl vždy její sen, ostatně jako téměř každé ženy. Nicméně osud jí do cesty nahrál o dvacet let staršího muže, který už se na další děti necítí. Prý už ví, jaká je s tím starost, a už na to prý nemá sílu. Jeho děti jsou už odrostlé a dokážou se o sebe postarat, takže je Petr rád, že si může konečně v klidu užívat život a partnerku.

Rozhodne se ho opustit, nebo zůstane?

Zpěvák navíc netouží ani po svatbě, jelikož je dvakrát rozvedený. Zvládl však prý Lence všechny její sny o rodině a manželství rozmluvit. Ale Lenka je údajně velmi smutná a rozmrzelá. Neví, co má dělat, nechce se kvůli jednomu muži vzdát všech svých snů. Proslýchá se, že se zřejmě začne rozhlížet po někom mladším, kdo bude pro rodinu nadšený jako ona.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden