Moje šťastná hvězda

Nechce ho nikam pouštět?

Bude se její miláček jen nudit doma, zatímco ona bude vydělávat velké peníze?

HANA ZAGOROVÁ (74) a ŠTEFAN MARGITA (64) mají pevný vztah především díky zajetým kolejím. Tedy alespoň doposud.


Jejich vztah se zdá být na první pohled harmonický. Mnoho lidí prohlásilo, že působí jako milenci, kteří jsou teprve na začátku. Ale to asi jen na první pohled. Mnozí totiž vědí, že to mezi nimi má už nějakou dobu dost skřípat.  Zpěvačka Hana Zagorová (74) má mít strach z toho, že si její dlouholetý manžel Štefan Margita (64) najde někoho jiného.


Je veřejně známo, že je na něm Hanka závislá, proto by si nedokázala představit bez něj být. Před časem prý učinila rozhodnutí, které všem vyrazilo dech. Co udělala svému miláčkovi, aby se s nikým nemohl stýkat?


Začalo zpěvačce vadit, že se její muž Štefan Margita rád podívá i na jinou ženu?

Chtěla by zase zpívat

Dlouhou dobu si má Zagorová stěžovat na nedostatek kšeftů. Zpívání je celý její život, kontakt s publikem jí dodává energii a pak se prý cítí zase na dvacet let. Nedávno tak měla online koncert, to ale nebylo ono. Zhruba před měsícem ale dostala nabídku, která se neodmítá.

Česká legenda se objevila v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde vystupovala s Petrem Rychlým (55), jenž ztvárnil jejího muže. Ten však na natáčení chyběl. Proč nedorazil, když jeden bez druhého většinou nedají ani ránu?

Jejich manželství bylo vždy naprosto ukázkové.

Zavřela ho doma?

Říká se, že se Margita ve Tváři ukázat chtěl, jenže jeho žena mu to prý nedovolila. Za vším má stát žárlivost. Proslýchá se, že se Hanka bála, aby tam nekoukal po mladých kolegyních, což na akcích velmi rád dělá. Úspěšnému světovému pěvci šlo ale o úplně něco jiného, a to být na chvilku mezi lidmi a užívat si velkou společnost, kterou zbožuje.

Teď má mít strach, aby to takhle nebylo napořád. Zagorová měla údajně dostat dlouhodobou pracovní nabídku na účast v nováckém pořadu, kde by měla v příští řadě vystřídat pěveckou koučku Lindu Finkovou (52).  A Margita? Ten se asi bude jenom tiše modlit, aby mohl znovu jezdit po koncertech.

Zdá se, že na rozdíl od ostatních, pro které bylo omezení umělecké činnosti spíše pozitivním aspektem v jejich vztahu, se Štefan a Hanka potýkají s pravým opakem. Jejich manželství je ale natolik silné, že jistě překonají i tyhle nesnáze.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden