Moje šťastná hvězda

Nechce přijít o nového partnera?

Herečka, která si zahrála v seriálu První republika, se nikdy s ničím moc nepárala. Vlastina Svátková (39) nechala na sociálních sítích nahlížet do svého soukromí možná až příliš často.


Fanoušci tak mohli být svědky jejích vzletů a pádů, barvitě se nebála popisovat problémy v manželství a následný rozchod. Teď ale krásce slovenského původu konečně došlo, že to asi nebylo to pravé ořechové, a rozhodla se, že svoje působení na sociálních sítích omezí.


„Uvědomuji si, že je fajn hlídat si soukromí. Mít svá tajemství. A že to, co je moje, je jenom a jenom moje a cizím lidem do toho nic není,“ dušuje se.


Chybu už neudělá


Ačkoli si nejspíš myslela, že to její obdivovatele baví, asi ji muselo hodně překvapit, že ve skutečnosti tomu tak úplně nebylo. „To je skvělé, že dospěla k takovému názoru v tolika letech. Fakt celkem bystrá,“ poznamenal ironicky jeden z jejích sledujících. Co ji k tomu ale tak náhle vedlo? Prsty v tom bude s velkou pravděpodobností mít nový vztah.


Není tajemstvím, že se Svátková z rozvodu s produkčním Jiřím Kounickým (41), se kterým má syna Matyáše (4), oklepala poměrně dost rychle a její cestu protnul o sedm let mladší Jan Ryba (32), se kterým téměř okamžitě začala bydlet.


Ale vzhledem k tomu, že právě tato její „záliba“ nejspíš vedla k rozpadu jejího manželství, nechce zřejmě stejnou chybu udělat i nyní. Všichni jsou ale  zvědaví, jak dlouho jí tohle přesvědčení vydrží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden