Můj čas na kafíčko

Nechce promarnit ani jediný den

Sympatická herečka si dokáže užívat života naplno.

Stále má spoustu elánu a dokáže si užívat života plnými doušky. Herečka Eliška Balzerová (72) má podle svých slov štěstí, že jí její profese dovoluje pracovat i v jejím věku.

„Právě proto musím dobře zvažovat, co bych chtěla dělat a co můžu dělat,“ prozradila herečka s tím, že sice stále pracuje moc ráda, ale na počátku pandemie, kdy ještě nikdo nevěděl, jak dlouho potrvá, jí přišlo vhod, že si měla čas odpočinout.

Umí si užívat i jen doma s knihou

Volné chvilky vyplňovala především četbou, také si užívala teplo rodinného krbu. „A to doslova, protože uzávěry jsme trávili na venkově, abychom mohli alespoň vyjít na zahradu,“ podělila se. Jako rodina spolu trávili hodně času, a díky tomu zjistili, že si nejdou na nervy.

„Nedávno jsem slyšela povídání s psychologem, že se ukázalo, jak mnoho lidí spolu kvůli lockdownům nevydrží,“ uvedla herečka s tím, že psycholog rovněž mluvil o tom, že se následně lidé hádají, rozvádějí, a dokonce se zvyšuje i počet domácího násilí.

To ale rozhodně nebyl případ Elišky Balzerové s manželem Janem Balzerem (81). Potvrdila, že to skutečně není její případ, že jsou spolu moc rádi.

A když už to třeba vypadá na menší rozepři, oba dobře vědí, jak bohatou mají společnou minulost a že mají na vzpomínat. Hlavně na cestování, ze kterého mají spostu společných fotografií, jež si spolu rádi prohlížejí.

Žije naplno

„Stárneme spolu, zklidnili jsme svůj život a radujeme se z každého krásného dne,“ dodává Eliška Balzerová, která si dobře uvědomuje, jak rychle život utíká, a proto si chce užít každičkou minutu, jako by to byla ta poslední. A to je určitě jeden z nejlešpích způsobů, jak prožít spokojený život.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden