Moje šťastná hvězda

Nechce prozradit, zda je zadaná, či ne!

Má to být podnikatel v módě z New Yorku.

Na TAŤÁNU KUCHAŘOVOU (35) je pěkný pohled. Doslova vyzařuje energii. Jak je to možné? Povídá se, že bývalá Miss World má nového partnera.


Modelka se objevila na charitativním bazárku. Taťána Kuchařová (35) díky tomu udělala čistku v šatníku, aby přispěla na dobrou věc. Usmívala se na všechny strany a přítomní hosté se shodli, že za tím určitě stojí chlap. Krásná blondýnka sice známost popírá, nějakou dobu už se však spekuluje o tom, že má tajnou lásku v New Yorku.


Přítel je z branže?


Některé zdroje naznačují, že jejím vyvoleným je podnikatel v módním průmyslu, se kterým se měla seznámit na jedné společenské akci. Leckdo už dokonce hovořil o jejich zasnoubení, to je ale asi ještě hodně předčasné.


V redakci jsme se shodli, že Kuchařové to v poslední době rozhodně sluší. A jestli je za tím opravdu muž, tak by se ho měla držet. Většina lidí chápe, že jestli někoho má, tak jeho jméno bude držet v tajnosti. Poté, co si „užila“ během rozvodu s Ondřejem Brzobohatým (40), je asi ostražitá.


Menší prsa, velikost akorát 


Každý muž, ať už současný nebo budoucí, musí počítat s tím, že se jí za poslední roky „zmenšila“ prsa. Kuchařová přiznala, že šaty, ve kterých v roce 2006 vyhrála Miss World, by jí už dnes asi nebyly. „Minimálně přes prsa by mi byly velké.


Vůbec nechápu, kam jsem to dala,“ tvrdila a tázavě hleděla na svůj dekolt. Přitom nikdy nepatřila mezi ženy „kost a kůže“. Říká, že když jí v létě hodně zmrzliny, tak má velikost M, podzimní shon ji dostane na S. V konfekci to 36 a 38.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden