Moje šťastná hvězda

Nechce si ji partner vzít?

Už je tomu přes deset let, co se vlivný miliardář Lubomír Focko (66) objevuje po  boku slavné Jiřiny Bohdalové (89).

Pohledný slovenský sympaťák funguje hned v několika společnostech, není se proto čemu divit, že na svou lásku nemá tolik času, kolik by si představoval.

Byl jí vždy oporou

Jiřina vždy vypadala po  boku mladšího partnera spokojeně a stále zamilovaně. Už jsou tomu ale dva roky, co se společně nikde neobjevují. Herečka se s Fockem poznala díky fotbalovému klubu Amfora a od té doby byli nerozlučnou dvojkou.

Úspěšný podnikatel vždy svoji lásku doprovázel na všechny společenské akce, kde se choval jako správný gentleman. Vše se ale rázem změnilo v době, kdy Bohdalová začala mluvit o vdavkách.

Bývali nerozluční, ale nejspíš už to mezi nimi není jako dřív.

Začal couvat?

Oblíbená herečka se údajně bojí, že to s ní Focko nemyslí tak vážně, jak se po celou tu dobu domnívala, neboť se má svatbě už několik let bránit. Ještě donedávna se proslýchalo, že si ho chce vzít jen kvůli jeho majetku.

To ale už několikrát vyvrátila. Chce si zřejmě jen ještě užít svatební den a mít jistotu, že ji opravdu miluje. Nejen Lubomír, ale i její dcera Simona Stašová (66) si prý myslí, že je to zbytečné.

Jsou vůbec ještě spolu?

Vzhledem k tomu, že už je dlouho spolu nikdo neviděl, je možné, že se nakonec přece jenom rozešli. Hereččini blízcí přátelé ale věří, že za vším stojí jen koronavirová pandemie. Focko má být v současné době na Slovensku, kde pracuje, a navštěvovat se tak nemohou.

Ovšem i kdyby tu možnost měla, údajně by to ale neudělala, je až moc hrdá na to, aby mužům nadbíhala a doprošovala se jejich pozornosti. Byla by podle všeho radši, kdyby se za ní nastálo přestěhoval, to mu ale jeho pracovní povinnosti nedovolují. Stále má ale doufat, že se stane vdanou paní, avšak ani žádosti o ruku se nedočkala.

Má nějakou naději?

Otázka je, jestli tento okamžik vůbec někdy přijde. Dokud herečka žila v naději, že jí Focko koupí zásnubní prsten, vznášela se v  oblacích a byla pořád veselá. Když ale i tu poslední kapku naděje ztratila, měla začít chřadnout.

Jako kdyby přišla o jedinou vzpruhu, která jí dodávala na elánu. Je to snad definitivní konec? To by pro herečku byla pořádná rána pod pás, zvlášť v době, kdy nemůže ani hrát. Kdoví, třeba ale pro ni Focko chystá velké překvapení na její životní jubileum v květnu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden