Moje sladké tajemství

Nechce si ji vzít, plánuje útěk za mladší?

Plánuje ji snad partner opustit kvůli jejímu věku?

Velmi často se stává, že se vztah takzvaně přechodí a neposune se včas na další úroveň. Lence Vlasákové (46) už má jedno manželství za sebou, ovšem nejspíše jí to nestačilo. Pod čepec by chtěla se svým partnerem Janem Dolanským (40) znovu! „Vdaná už jsem byla a ráda bych do toho šla znovu,“ neskrývá svou touhu po sňatku.

Jedno manželství už jí v minulosti nevyšlo, veselka se scénografem Egonem Tobiášem (46) jí štěstí nepřinesla. Vlasáková o svatbě mluví už dlouhé roky, naposledy letos na jaře, kdy tvrdila, že je plánování v plném proudu.

Maminku s tatínkem by před oltářem rádi viděli i jejich tři společné děti Johan (7), Maxmilán (12) a Amélie (15). I když už je ale prý svatba opravdu blízko, stále jí brání jedna skutečnost. „Nemůžeme se domluvit na nějakém konkrétním termínu,“ vysvětluje Vlasáková.

Čí to je ale vina? Lenka je evidentně tou, která v tomto ohledu více tlačí na pilu a možná Jan zase tím, který nechce spěchat. Možná mu i vyhovuje život na hromádce a s pomyslně otevřenými zadními vrátky v případě, že by jim to neklapalo.

Žeby snad do budoucna plánoval výměnu přítelkyně? Možná se mu už starší Lenka okoukala a přece jen by pro sebe chtěl konečně bezstarostnou mladou milenku a ne utahanou matku, která se často ani nenamaluje.

Ve finále nebude problém jen v nemožnost naleznout termínu, ale třeba v něčem úplně jiném..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden