Moje šťastná hvězda

Nechce už hrát vyšinutý holky

herečka by se ráda vymanila ze škatulky.

Profesní sny ŠTĚPÁNKY FINGERHUTOVÉ (25) jsou úplně jiné než sny jejích kolegyň. Ráda by si totiž občas zahrála docela obyčejnou holku...


Výrazná blondýnka Štěpánka Fingerhutová (25) na sebe asi nejvíc upozornila v Ordinaci v růžové zahradě 2, kde naprosto skvěle zahrála pološílenou zdravotní sestřičku, která udělala jednomu z lékařů doslova peklo ze života.


Nebylo to ale zdaleka poprvé, co mladá herečka hrála takhle komplikovanou postavu. Zatímco si její kolegyně stěžují, že hrají samé normální holky, ona je paradoxně nehraje nikdy. Čím to je, že ji režiséři obsazují do samých bláznivek? A změní se to vůbec někdy? 


Přesvědčivá potvora 


Důvody, proč jsou zatím Štěpánce souzeny mrchy, jsou prý zakořeněné právě v Ordinaci v růžové zahradě. Seriál z kamenické nemocnice se stal herečce doslova osudným.


Ordinace byla prý tak trochu jejím prokletím.

„To byla moje první záporačka a taky hodně výrazná,“ vzpomíná Štěpánka s tím, že rozhodně natáčení nelituje, jen si začíná uvědomovat, že se tím do jisté míry zaškatulkovala a teď neví, jak z toho ven.

Skutečnost, že byla jako potvora neskutečně přesvědčivá, potvrzuje i to, že ačkoli byla v seriálu jen půl roku, lidé na ni hodně reagovali. Dokonce tak moc, že někdy bylo těžké vyjít třeba jen na ulici. Jedna paní si před ní dokonce i odplivla. 

Prostitutka byla fajn 

Naposledy se Štěpánka Fingerhutová představila ve velmi úspěšném seriálu Devadesátky, kde si zahrála zase prostitutku Janu. Ač by se to nemuselo zdát, herečka to vnímá jako posun k lepšímu a věří, že díky seriálu se jí podaří konečně získat nějakou normální roli. „Byla naivní.

A to se mi hrálo líp než někdo, kdo na někoho psychopaticky číhá,“ svěřila se Štěpánka a dodala, že právě u této role si řekla, že se její prokletí začíná snad konečně trochu lámat.

Teď už může jen napjatě čekat, co dalšího ji v kariéře čeká. Aby ten svůj „posun“ ale moc nezakřikla a neobjevila se zase tam, kde předtím. Na druhou stranu ji ale může těšit, že je alespoň žádaná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden