Moje chvilka pohody

Nechci dceři ubližovat

S dcerou Míšou jsme vždy vypadaly jako sestry. Že se ale jednou budeme dělit o jednoho muže mě nikdy nenapadlo.

Můj manžel je pořád na cestách. I proto jsem souhlasila, aby se Míšin Luboš nastěhoval k nám do domu, kde mají celé patro pro sebe. Míša jako zdravotní sestřička často slouží noční služby.

Noci patří nám

A tak často zůstáváme s Lubošem doma sami. Ani už přesně nevím, jak k tomu došlo, ale spíme spolu. Užíváme si to a nic na tom nechceme měnit. Luboš je pětatřicátník a stále při chuti, a navíc na něm příroda rozhodně nešetřila. Já milovala sex už zamlada, ale teď s mladým milencem je to lepší než kdy jindy.

Vlastně mi vrátil jiskru do života a oba se pokaždé nemůžeme dočkat, až zase zůstaneme sami. Dcera se mi sama svěřila, že ona na sex dvakrát není. Vlastně ji chráním před rozchodem tím, že si alespoň Luboš nenajde cizí milenku a neodejde za ní právě kvůli sexu.

Nevzdám se ho!

I když to Luboš už někdy přehání. Leží vedle Míši v posteli, a přitom mi píše erotické textovky, jak velkou má na mě chuť a že má v plánu se v noci vypařit a jít za mnou. Musíme se přece krotit, aby si Míša nevšimla vzájemného jiskření.

Určitě i adrenalin z možného odhalení zvyšuje vzájemnou přitažlivost. Jednou i manžel prohodil, že si mě Luboš všímá víc než dcery. A to je celkem co říct, protože jinak on nevidí a neslyší.

Neumím si ale představit, že by to mohlo skončit. A i když bych měla mít výčitky, nepoddávám se jim. Jsem sobec. Dceru mám ráda, máme spolu báječný vztah, ale svého milence si jenom tak vzít nenechám.

Milada O. (54), Brno

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden