Můj kousek štěstí

Nechte řasy povyrůst

Která žena by si nepřála mít krásné, dlouhé a husté řasy? Ne všem příroda takové nadělila, ale můžete jim pomoct. Stačí k tomu sérum pro jejich zdravý růst.

Můžete si nějaké koupit, na trhu je jich celkem dost. Jejich základem bývá ricinový olej, který je plný mastných kyselin, které zvlhčují a chrání řasy. Pro řasy je doslova výživným elixírem.

Vyrobte si sérum doma

Není to nic složitého a výsledky vás mile překvapí. Připravte si prázdnou čistou dózičku od řasenky s kartáčkem o obsahu 7–10 ml nebo použijte obyčejný flakonek s uzávěrem – k tomu budete potřebovat i častý kartáček od řasenky.

Nádobku naplňte do tří čtvrtin ricinovým olejem, což obnáší asi ½ lžičky. Pak přidejte 2 kapky esenciálního oleje z levandule a 2 kapky esenciálního oleje z cedrového dřeva. Ty podporují růst zdravých vlasových – a tedy i řasových – folikulů.

Lahvičku nebo flakonek dobře uzavřete a směs jemně protřepejte. Hotové sérum pak aplikujte na řasy pomocí kartáčku každý večer před spaním a nádobku uchovávejte v chladu a temnu.

Výsledek ale nečekejte hned druhý den ráno, chce to trochu trpělivosti a času. Vydržte tak dva až tři měsíce a pak teprve posuďte efekt.Věřte ale, že čekání se vyplatí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden