Moje šťastná hvězda

Nechtěl splácet své velké dluhy

Ještě před pár lety byl jen obyčejným člověkem, který si mohl o slávě nechat jenom zdát. Jenže pak přišel seriál MOST!, který mu od základu změnil život.

Zdeněk Godla (45) se stal téměř přes noc velkou hvězdou a po jeho debutu na televizních obrazovkách mu začala chodit jedna nabídka za druhou.

Nyní je součástí veleúspěšného seriálu Ordinace v růžové zahradě, Godla se ale stihl objevit už i ve filmu a jeho kariéra začíná nabírat na obrátkách. Ovšem to neznamená, že si žije poklidným životem bez starostí.

Ač už se nějaký ten pátek hřeje hezky na výsluní, minulost ho přece jenom dostihla. Respektive obří dluhy. Ty si Zdeněk nadělal společně se svou manželkou Janou a ještě před rokem se dlužná částka pohybovala kolem milionu a půl.

S kolegy ze seriálu Ordinace. Díky němu si příjde na docela hezký balík peněz.

Manželé dlužili například za zdravotní pojištění, elektřinu a inkaso, koncesionářské poplatky České televizi, za soudní náklady a exekuce a také za pokuty u úřadu práce. V té době, kdy přišla role, která zahýbala s jeho osudem, byl Godla veden jako uchazeč o zaměstnání na úřadu práce.

Zapomněl se odhlásit z podpory

Když ale začal dostávat tučné honoráře, na podporu z instituce už neměl nárok, avšak neohlásil to. Vinu tehdy svaloval na manželku, která měla vše zařídit. Kontroverzní také bylo to, že mu soud nakonec přiklepl insolvenci, herec si ale opětovně nevyzvedával zásilky. Měsíčně by měl splácet přes 40 000 korun.

Vzhledem k tomu, že si ročně jenom za Ordinaci vydělá přes půl milionu korun a k tomu má další projekty, by to neměl být žádný problém.

Herec se dušoval, že dluhy bude poctivě platit, avšak dlouho to tak nevypadalo. Podle našich informací si měl ale sáhnout do svědomí a začít napravovat své předchozí chyby. V době, kdy vypukla koronavirová pandemie, neváhal se vrátit k práci kopáče.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden