Moje sladké tajemství

Nedají bez sebe ani ránu

Zpočátku jejich lásce skoro nikdo nevěřil. Zlata Adamovská (60) do ní šla se šrámy na duši z předchozího manželství s Radkem Johnem (64). Bez emocí v době, kdy se s ní důvěrně seznamoval, nebyl ani Petr Štěpánek (70), který musel smutně přihlížet tomu, jak mu umírá milovaná manželka Vlasta Janečková (†77).

Spojuje je něco, co nebude trvat věčně Není tak divu, že se o jejich vztahu dlouhodobě tvrdí, že nemá pevné základy, ale byl tak trochu postaven na nepříliš příjemných emocích. Realita je ale možná ještě horší.

Zlatu s Petrem totiž dlouhodobě spojuje především jejich práce, a dokonce se proslýchá, že je hlavním kořením jejich vztahu. Zpočátku to bylo pouze o roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde se vlastně poprvé více sblížili.

Petr Zlatu miluje tak moc, že je kolikrát ochotný ji chránit vlastním tělem.

Jenže to jim údajně nestačí, a pokud prý mají vstoupit do nového projektu, kladou si za podmínku, že chtějí hrát společně. Oba si sice vybudovali pověst špičkových herců nezávisle na sobě, ovšem k pohádkovým penězům se dostávají především společnými silami, jako dvojice, které jejich lásku věří snad každý divák.

Není to ale možná jen otázka financí, že chtějí pracovat společně, ale prý je to hodně ovlivněno i tím, že k sobě nemají absolutní důvěru. Možná je příčinou, že si v předchozích vztazích prožili mnoho smutných momentů.

Minulost je stále dohání Adamovská dokonce během manželství s Johnem zjistila, že paralelně udržuje vztah ještě s jinou ženou. Není tak divu, že především ona už asi nikdy žádnému muži nebude věřit na sto procent.

Vždy ji bude tak trochu strašit ve snech představa, že se bude minulost opakovat a že bude mít znovu zlomené srdce. Petr to možná trochu cítí, a proto si svou choť předchází všemi možnými způsoby a rozmazluje ji jako princeznu. Dokonce prý vstává každý den o hodinu dříve, aby jí mohl připravit královskou snídani. Jsou na sobě doslova závislí Není ani žádným velkým tajemstvím, že společně tráví prakticky veškerý čas a jsou jeden na druhém tak závislí, že si nedokážou dávat ani trochu svobody.

Jak jsou údajně jeden bez druhého více než pár minut, okamžitě si telefonují a zjišťují, co zrovna ten druhý dělá. Opravdu se ale v takovém vztahu, jenž není protkán důvěrou, dá dlouho vydržet? Říká se, že je důležité, aby byla v manželství i volnost, a pokud není, je často předem odsouzeno ke smutnému konci. Třeba jim ale skutečně vyhovuje to, že jsou pořád spolu, jelikož se nemusí strachovat o to, co ten druhý dělá a kde se zrovna nacházejí.

O to horší by pro ně ale bylo, kdyby náhle skončila Ordinace a přišli by tak o to, co je vlastně na začátku nejvíce spojilo. Až v ten okamžik by se ukázalo, jak je jejich pouto opravdu silné. Kdo by byl ale ten první, kdo to vzdá, je otázkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden