Moje šťastná hvězda

Nedají bez sebe ani ránu

Nebudou litovat, že před možností výdělku dali manželé přednost jeden druhému?

O ZLATĚ ADAMOVSKÉ (62) a PETRU ŠTĚPÁNKOVI (72) je známo, že by nejraději byli všude spolu. Jenže tím si tak trochu podřezávají pod sebou větev!

Pro herecké manžele Zlatu Adamovskou (62)Petra Štěpánka (72) se stal seriál Ordinace v růžové zahradě 2 doslova osudovým. Po letech, kdy se profesně i osobně míjeli, je dal dohromady, oni se zamilovali a od té doby jsou v podstatě stále spolu. 


Je jim jedno,co si o jejich rozhodnutí myslí okolí.

A zdá, že, že si na to natolik zvykli, že nejsou schopni se od zajetého systému oprostit, přestože se v současnoti ukazuje, že jim může v jejich kariérách velmi uškodit. Při nátáčení Ordinace totiž patřili mezi hlavní hvězdy a televize o ně stála natolik, že si mohli diktovat svoje vlastní podmínky.

Mezi ně patřilo i to, že budou obsazeni oba dva. Pokud by měl skončit jeden, odešel by i druhý. Přestože je to velmi nestardardní, televize jim vyhověla. V jejich okolí se sice najdou tací, kteří tvrdí, že jedním z důvodů k takové podmínce byla žárlivost ze strany Štěpánka, ale skutečnost je zřejmě daleko obyčejnější.

Už nechtějí ztratit ani minutu

Podle všeho si Adamovská a Štěpánek prostě jen uvědomují, že na svou lásku museli dlouho čekat a nechtějí promarnit ani jeden společný den. Protože se ale zároveň ani jeden z nich nechce vzdát svojí kariéry, rozhodli se pro tohle, pro někoho možná trochu zvláštní řešení.

Jenže natáčení lékařského seriálu po dlouhých patnácti letech skončilo a jistě ne každá produkce si bude moci dovolit obsadit společně dva herece jejich formátu. Protože spolu s jejich oblíbeností u diváků jde ruku v ruce i výše honoráře, který za svoji práci požadují. A to je právě ten problém.

Pokud budou nadále zarytě trvat na tom, že bez druhého nedají ani ránu, mohlo by se stát,  že postupem času nabídky prostě přestanou chodit úplně. Což je pro většinu herců ta nejhorší noční můra.

Jaké ma asi Petr vztahy s kolegyněmi v práci?

Konečně mají čas plnit si svoje velké sny

Ovšem jak se zdá, ani tohle není dostatečná hrozba, aby ze své podmínky slevili. A to i přes to, že si během svých dlouholetých a velmi úspěšné kariér jistě vytvořili dostatečné úspory.

Kdo ví ale proč si takovou podmínku určují. Že by se jim snad po sobě tolik stýskalo a chtěli být pořád spolu? Možné to je, protože se ještě nedávno nechali slyšet,  že jakmile jsou každý jinde, hned si volají. A to i klidně v případě, že jde jen o pár hodin či desítek minut.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden