Moje sladké tajemství

Nedokáže už být sama sebou

Vypadá to, že je Vendula Svobodová (47) na svém manželovi Josefu Pizingerovi (31) závislá více, než je zdrávo. Postupem času je totiž zřejmé, jak moc se po jeho boku změnila a že z té Venduly, která žila dlouhé roky po boky skladatele Karla Svobody (†68), už prakticky nic nezbylo.

Zapomněla, kdo doopravdy je Smyslem její života je pouze Josef, kterého se snaží doprovázet na jeho turistických výpravách, i když se kvůli tomu prý často hádají. Hodně také řeší jejich mediální obraz a každou sebemenší kritiku jejich věkového rozdílu si bere dost osobně.

„Do cizího vztahu nikdy nevidíte, nemáte právo ho hodnotit,” rozohní se vždy, když na tohle téma dojde. Evidentně je to pro ni ale velmi citlivé téma, a možná se i trochu bojí, aby se nad tím jednoho dne Josef také nezamyslel.

Dělá vše, aby ho neomrzela Mohl by si totiž snadno uvědomit, že po boku mladší partnerky by těch adrenalinových okamžiků, které má tolik rád, mohl zažívat ještě více. Vendule by tak určitě prospělo, kdyby si našla i kromě práce své vlastní aktivity.

Pokud by totiž někdy mělo dojít k tomu, že si vzájemně uvědomí, že k sobě přece jen nepatří, mohla by se ocitnout na úplném dně. Přece jen žije tak trochu životem svého partnera, a právě on je nejspíše tím, kdo určuje, jakým směrem plyne.

Sice Vendula stále vychovává syna Jakuba (13), nicméně ten je samozřejmě rok od roku samostatnější a časem ji nebude už tolik potřebovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden