Můj kousek štěstí

Nedokážou si říct sbohem!

Dlouhou dobu byl mezi Dagmar Patrasovou a jejím manželem Felixem Slováčkem (77) klid. Rodiče se zřejmě drželi zpátky hlavně kvůli tomu, aby byla jejich dcera Anna Slováčková (25) v klidu a mohla se plně soustředit na své uzdravení.

Po dvou letech mladá herečka zákeřnou chorobu porazila. Jen krátce poté její rodiče opět vykopali válečnou sekeru. Patrasová začala totiž do médií  vyprávět, že za ní manžel pravidelně chodí domů. „Chodí ke mně každý den. Vycházíme spolu skvěle,“ svěřila se s tím, že často také Felix donese suroviny, ze kterých si pak společně uvaří něco dobrého.

Tohle tvrzení Slováčka ale rozběsnilo. Tím, že Dáda začala vyprávět, jak se o něj stará, vráží podle něho mezi něj a milenku Lucii Gelemovou (38) klín. „Skoro tam nechodím, jsem s Lucií, hodlám s ní být i nadále a jsem s ní spokojený,“ říká Felix.

Tvrdí, že se s ženou téměř nevidí. Odstěhoval si prý už i kancelář. Ale kde je pravda? Chodí si skutečně Slováček k manželce od mladší a dost možná náročné milenky odpočinout? Anebo si Patrasová vymýšlí, aby muži jeho vztah zničila?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden