Můj kousek štěstí
Nedvěd se rval jako medvěd
Drama u Dary
Nedvěd se rval jako medvěd

Každý chvilku tahá pilku a každá idylka jednou skončí. Vystřídá ji zpravidla drsná realita. Nejinak tomu je i v případě přeslazeného vztahu Dary Rolins (50) a Pavla Nedvěda (50).

Zpěvačka dává světu na odiv velké množství fotografií, na nichž se s fotbalistou zamilovaně culí od ucha k uchu, kulisou jim bývají luxusní přímořská letoviska či zasněžené hory. Až to působí trochu křečovitě, jako nechtěná parodie.

Vetřelec v domě

Leč život umí překvapit, jak se nedávno také stalo. Do zpěvaččina luxusního sídla v Tuchoměřicích – a tady se sluší poznamenat, že Dara staví ještě dva další domy – se vloupal stalker, pronikl dovnitř ve chvíli, kdy vjížděla do garáže.

Muž je podle Rolins její osobou posedlý, ohrožuje ji i její rodinu již třetím rokem. Patrně však nečte noviny, a tak není, jak se říká, v obraze, neboť si předem nezjistil, že ve vile bude přítomen i světově proslulý fotbalista, sportovec každým coulem.

V jejích očích je teď Nedvěd za hrdinu, to by se ale mohlo velmi rychle změnit.

Rvali se fest

Nedvěd nebezpečného muže zmlátil a sousedé, kteří zaslechli hluk, zavolali policii a přiběhli na pomoc. „Rvali se fest. Bránil dům,“ říká s obdivem jeden ze svědků o Nedvědovi. Záchranáři asi třicetiletého útočníka ošetřili, měl povrchová zranění hlavy a pohmožděné rameno.

„Dostat se pod ruku Pavlu Nedvědovi, který brání svou holku, byste nechtěli,“ dodává svědek. Dara svého milého překřtila na Kevina Costnera, čím patrně odkazuje na film Osobní strážce. No ano, kdo by řekl, že je roztomilý blonďáček taková mlátička!

Svými sexy snímky přitahuje na internetu zraky mnoha mužů, to se jí teď nejspíš vymstilo.

Foto incidentu zpěvačka, ač jinak vášnivě ráda fotografuje, nepořídila. Avšak svět se o jejím milém dozvídá nejen zprávy plné obdivu, ale i poněkud pochmurnější zvěsti.

On a další čelní představitelé fotbalového klubu Juventus Turín opět čelí vyšetřování. Jsou podezřelí z falšování účetnictví – a rezignovali, včetně Nedvěda.

Pochybnosti?

Fanoušci se diví, zda to měl už tak dost movitý fotbalista zapotřebí. Otázkou je, co na to asi říká Dara. Mohla by se začít sebe sama ptát, s kým to vlastně žije.

Co když jsou obvinění proti jejímu fešákovi pravdivá, chtěla by potom s někým takovým dál plánovat budoucnost? Momentálně je nepochybně okouzlena tím, jak ji její hrdina uchránil před agresorem, pochybnosti si ji ale dříve či později jistě najdou.

Související články
Moje šťastná hvězda / 19.10.2024
Ještě nedávno tvrdila herečka a moderátorka Tereza Kostková (48), že je dobré vědět, kdy má člověk z dlouhodobých projektů odejít, a že už roky přemýšlí, že nastal čas pro změnu. Její slova mířila na taneční pořad StarDance, který uvádí už 18 let po boku Marka Ebena (66). A možná právě on je důvodem, proč přijala nabídku i letos. Nechala se […]
Jakmile se z někoho stane světoznámá celebrita, občas není snadné zůstat nohama na zemi. Třeba americká zpěvačka Mariah Carey (55) je proslulá tím, jak ráda utrácí. Zahraniční média uvádí, že má na svém kontě necelých 8 miliard korun, je ale schopna měsíčně utratit klidně i přes 20 milionů. Zajímavé je, že má i spoustu dluhů, například bankám má na hypotékách dlužit přes […]
reklama
Moje sladké tajemství / 19.10.2024
Sexy herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina chce udělat dojem. A za vším má být mladší muž! Nedávno zhubla dvanáct kilogramů, nechala si odsát tuk z břicha a okamžitě se pochlubila výstavními křivkami na sociálních sítích. Nutno ale podotknout, že vypadá naprosto božsky. Komplimenty začaly chodit ze všech stran, ale její partner Michal Topol […]
Můj čas na kafíčko / 19.10.2024
K překvapivému kroku se rozhodla Michaela Tomešová (33) ze seriálu ZOO. Opustila totiž rodinu a odletěla na dovolenou do Portugalska. Manžel s dětmi zůstal doma! Je možné, že herečka si potřebovala jen odpočinout od povinností matky a manželky, ale mnozí se obávají, že to značí konec jejich lásky. Nebylo by to poprvé, co mají problémy. Už nějaký čas se mluví o tom, […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz