Moje šťastná hvězda

Nehty jako od profíka

Francouzská manikúra sluší každé ženě. Poradíme vám, jak si ji udělat v pohodlí domova.


Představujete si pod pojmem francouzská manikúra jen čistě přírodní nehty nabarvené průhledným lakem? Omyl! V čem spočívá její kouzlo?


Základem jsou dvě barvy


Francouzská manikúra není jen o bílých koncích nehtů a růžovém nehtovém lůžku. Skládá se vždy ze dvou barev, kombinovat je ale můžete dle libosti. Čím dál více jsou populární zdobné konce nehtů, například ve zlaté nebo červené barvě, s proužky, puntíky či vkusnými kamínky. Věřte ale, že nikdy nešlápnete vedle.


Vyzkoušejte UV gel a nebojte se experimentovat


Pokud chcete, aby vám francouzská manikúra vydržela skutečně dlouho, používejte UV gel společně s UV lampou. Obojí seženete ve větších drogeriích i na internetu. Některé lze navíc pořídit téměř za hubičku. S UV technologií nehty vydrží klidně až šest týdnů.


Jestliže jste tedy časově hodně vytížená, je právě gelová francouzská manikúra pro vás ta pravá. V drogerii sežente kompletní sety i UV gely, které jsou přímo určené pro takovou úpravu nehtů. Dnes už se prodávají i ty, které není třeba zahřívat pod lampou, ale zaschnou samy. Nebojte se zariskovat a klidně sáhněte po výraznějších barvách.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden