Můj čas na kafíčko

Nejdelší vztah Leonarda DiCapria trval pouhých pět let!

Zatím pořád neví, jestli se ožení, ale už tuhle myšlenku úplně neodmítá!

Superhvězdný Leonardo DiCaprio (43) nikdy nepatřil k těm, kdo by měli o ctitelky nouzi. Jeho hlavní zájem patřil vždy modelkám. Jednou z nich byla i Ber Refaeli (32).  

Pokud bychom se chtěli věnovat milostnému životu jedné z největších hollywoodských megastar, Leonarda DiCapria, bylo by asi lépe vydat nějaké samostatné číslo. Jeho životem prošly desítky dívek, většinou modelek. A to je samozřejmě řeč jen o těch, se kterými měl nějaký vztah – i když se jednalo třeba jen o pár měsíců.

S Kristen Zang, ještě před Titanikem.

V mládí milenky rozhodně nepočítal!

Světovou hvězdu a objekt touhy statisíců dívek a žen na celém světě udělal z Leonarda film Titanic. Se svojí kolegyní Kate Winslet (42) ale přitom nechodil, i když by jim to spolu opravdu slušelo. Byli a jsou jenom dobrými kamarády. Už před Titanicem ovšem pohledný Leo rozjel naplno své seznamovací schopnosti. Jedním z jeho prvních úlovků byla modelka Bridget Hall (40). Ta se o něm později vyjádřila: „V posteli to s ním nebylo nic moc. Byl líný.“ V roce 1996 začal Leonardo chodit s další modelkou Kristen Zang (43). Vztah trval patnáct měsíců a Kristen se s hercem rozešla, protože jí připadal ve svých 23 letech ještě jako nedospělý kluk. Asi na tom bylo dost pravdy, protože po Titanicu se Leo začal chovat jako namyšlená primadona. A to se mu přitom původně do natáčení nechtělo! Sám později přiznal, jak s ním sláva tvrdě zamávala. Pět let se z toho vzpamatovával. Měl několik krátkodobých vztahů, ale ty na jednu noc by asi nespočítal ani on sám. Mimo jiné se spekulovalo o tom, že asi měsíc chodil s českou modelkou Evou Herzigovou (45).

Dozrál ve hvězdu číslo jedna.

Přivedla ho až k prezidentovi

S novým tisíciletím Leonardo dostal rozum a projevilo se to jak v jeho úspěšné kariéře, tak v osobním životě. Partnerky sice střídal dál, ale prožil i dlouhodobé vztahy. Nejprve s Němkou Gisele Bündchen (37) - to, že se jednalo znovu o modelku, asi nemusíme zdůrazňovat. S tou chodil s přestávkami pět let, během kterých se párkrát rozešli a znovu dali dohromady. V roce 2005 pak přišel zatím nejdelší vztah. Dotyčná dívka se jmenovala Bar Refaeli a exotické jméno svědčí o jejím izraelském původu. Stejně jako mnohé další modelky v Leonardově životě, i ona pracovala pro světoznámou značku spodního prádla Victoria´s Secret. Novináři často žertovali o tom, že zatímco zákazníci si v katalogu vybírají oblečení, Leo si tam vybírá partnerky. Bar se narodila majitelům farmy s koňmi a poprvé si „zahrála“ na modelku už jako osmiměsíční batole. Se skutečnou kariérou začala v patnácti; do té doby jí v tom bránila rovnátka. Když se poprvé osobně setkala s Leonardem, už měla ve světě modellingu zvučné jméno. I proto byla pozvaná na večírek slavné kapely U2 v Las Vegas. Přeskočila jiskra a Leo se zamiloval až po uši. Nijak neřešil, že Bar je čerstvě rozvedená. Svoji novou přítelkyni o dva roky později doprovázel i do její rodné země a v Izraeli se pár dokonce setkal s tamním prezidentem Šimonem Peresem (+93).

Kate Winslet je jen kamarádkou.

Chtěla se už usadit a také to udělala!

Také s Bar se Leonardo rozešel, ale znovu se k ní vrátil. Stalo se tak v roce 2009. Krásné modelky se dotklo, že jí herec zanedbává a chová se k ní, jako by byla v jeho životě až na druhém místě. Tehdy se to ještě spravilo, ale další rozchod ale už byl definitivní. Co za ním stálo? Krásná Izraelka se chtěla usadit, Leo si chtěl ještě dál užívat. Až krátce před čtyřicítkou přiznal, že už ho pařby s kamarády neberou a že se z něho stává spíš suchar. Stále se ale bránil – a brání – vstupu do manželství. „Nevím, jestli se někdy ožením,“ prohlásil. „Viděl jsem tolik manželských krachů.“ Později svá slova ale upravil. Prý může být skvělé s někým zestárnout. Možná mu šla jeho bývalá přítelkyně Bar příkladem. Sama se totiž v roce 2015 provdala a má už dvě děti!

Leonardo šel po modelkách a Bar nebyla výjimkou.

Stal se hercem, aby dostal ty nejkrásnější ženy!

Brutálně upřímný byl Leo v jednom rozhovoru, kdy přiznal, že hercem se stal hlavně kvůli ženám. Jako malého ho ostatní kluci bili. „Filmoví hrdinové byli většinou silní a vždycky dostali ty nejlepší ženy,“ uvedl. „Řekl jsem si: Tohle je řešení mých problémů.“ Svého cíle dosáhl více než vrchovatou mírou. Nikdy ale své lásky ani milenky nepomlouval. „Měl jsem spoustu krásných vztahů s úžasnými ženami,“ prohlásil. „Ale víte, skutečný gentleman si užívá a mlčí.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden