Můj čas na kafíčko

Nejdokonalejší horoskop pro rok 2023 pro všechny

Po roce vám opět přinášíme další vhled do vaší budoucnosti. Tentokrát jsme se zaměřili kromě klasického a velice podrobného horoskopu na francouzské karty, dozvíte se, co předpovídá egyptský či mayský horoskop anebo třeba keltský stromový. A i ti, co předpovědím nevěří, si zde najdou mnoho zábavného. Třeba se s námi naučí číst z ruky, zjistí, zda mají doma toho pravého, nebo jak se spojit se svým andělem.

Nezapomeňte, že na každém šprochu pravdy trochu a leckdo dá za pravdivost předpovědí ruku do ohně. Není nic dobrodružnějšího a napínavějšího, než nahlédnout do vlastní budoucnosti. Rok 2023 bude podle profesionálů rokem osudovým. Přinese zvlášť důležité události a rozhodnutí, které ovlivní náš život v následujících několika (až sedmi) letech. Zásadní v tomto bude období od dubna do října.

Pravda v číslech zakletá

Už naši dávní předkové věděli, že jednotlivá čísla ovlivňují náš osud. Na význam čísel ukazuje i samotná Bible. Svatý Isidor ze Sevilly kdysi dávno dokonce řekl: „Odejmi číslo ze všech věcí a vše pomine.“ Při vyplňování tiketů sportky často sázíme na datum narození své nebo svých blízkých.

Vyhýbáme se číslu třináct a sedmičku považujeme za šťastnou. Pohled na jednotlivá čísla se ale může lišit u různých národů. Roli zde hrají i události, které se v jejich dějinách odehrály. Každý z nás si může vypočítat své osobní číslo, které mu prozradí, co ho v roce 2023 čeká.

Najděte cestu ke štěstí

V našem časopise vás čeká spousta poučení i zábavy. A možná se vám díky našim předpovědím podaří zlomit smůlu a najít cestu ke štěstí a spokojenosti. Kdo to ale nezkusí, ten se nic nedozví. Přejeme vám příjemné počtení.

Titul objednávejte ZDE

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden