Můj kousek štěstí

Nejdřív rakovina a teď je bez práce!

Ladislav Frej (73), Gabriela Mrkvicová (50)

Vyhrát boj nad zákeřnou rakovinou prsu se loni po náročné operaci a ozařování podařilo nové přítelkyni herce Ladislava Freje (73) Gabriele Mrkvicové (50). „Byla jsem na běžné prohlídce a pak to šlo ráz na ráz,“ svěřovala se před časem Mrkvicová.Po operaci a náročném ozařování nakonec svůj boj s rakovinou vyhrála. Nyní však přišla další krutá zpráva. Frejova přítelkyně přišla o práci a v jejím věku je bohužel velmi pravděpodobné, že nové zaměstnání ve svém oboru bude asi jen těžko hledat. Pracovala totiž v restauraci jako servírka a právě tam potkala i svého současného přítele, herce Ladislava Freje. Ten jí byl po dobu její těžké nemoci velkou oporou a v nelehké životní situaci ji podporuje i nyní, kdy přišla o práci. Restaurace, kde Gábina pracovala, teď totiž definitivně zavřela a o finanční zabezpečení rodiny se musí starat jen postarší herec Ladislav Frej..

Snaží se jí být oporou.

Frej, známý především jako mladý doktor Sova z prvního lékařského seriálu Nemocnice na kraji města, si zřejmě svou rolí přitáhl smůlu. Byl čtyřikrát ženatý, ani jedno manželství však nevydrželo. A s nemocemi už má bohužel taky své zkušenosti. Se zákeřnou rakovinou se totiž musel potýkat už před devíti lety. Jeho první manželka, krásná herečka Věra Galatíková (†69), totiž stejné rakovině prsu po těžké nemoci podlehla. Frej byl tehdy v nemocnici víc než doma, snad i proto nyní se svou novou partnerkou celou situaci tak bravůrně zvládly.

Láska člověka neuživí.

Do budoucna hledí ale oba s optimismem a netají se ani tím, že by se snad na stará kolena mohli vzít. A nová láska a uzdravení jim zřejmě vehnala novou energii do žil. Svatbu si před nedávnem dokonce vyzkoušeli v přímém televizním přenosu na TV Barrandov. Pouze z lásky ale člověk živ být nemůže a Frejovo konto zřejmě zas tak tučné není. Snad jim alespoň zdraví a láska dlouho vydrží!.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden