Můj čas na kafíčko

Nejdřív šok a potom úleva! Co se stalo?

Sexy brunetka bude soutěž zdobit dál!

Na rozdíl od svých kolegů neměla Jitka Čvančarová (42) v poslední době o práci nouzi. Exceluje teď jako rázná šéfka kriminálky v seriálu Hlava Medúzy. Soutěžila i v poslední show Tvoje tvář má známý hlas, kde si prý přišla na pěkné peníze.

Soutěž dokonce s velkými ovacemi vyhrála. V dalším ročníku, který se pro velký ohlas koncem března opět vrací na obrazovky, nově pod názvem Šampioni, a půjde o výběr těch nejlepších vystoupení z dosavadních řad, její zpěv ale diváky už těšit nebude.

Proč? Nebyla snad dost dobrá, aby si zasloužila místo mezi šampiony? Nebo za to snad může ostrá kritika, která se na její hlavu snesla kvůli krimiseriálu Hlava Medúzy? To nikdo nahlas neřekl, a není tak úplně jasné, proč se na pódiu mezi soutěžícími neobjeví.

Nezaujme ale dokonce ani místo v porotě, jak by se dalo očekávat. Úplně z pořadu ale nevypadla. Čvančarová totiž dostala nabídku zastávat roli mentorky herectví a pomáhat ostatním při jejich přípravách na vystoupení. Nebude sice tolik vidět, ale práce to je, a zejména v dnešní době je to pořád lepší než nic.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden