Můj čas na kafíčko

Nejhorší vlastnosti chlapů podle horoskopu

S kým vás čeká trápení a komu se vyhnout?

Ty nejlepší vlastnosti jednotlivých znamení podle zvěrokruhu už nejspíš znáte. Ale my pro vás máme i ty nejšílenější mužské vlastnosti, na které si dejte dobrý pozor.

Je důležité vědět předem, do čeho jdete! Hvězdy vám řeknou pravdu!

Beran - Sobecký vztekloun

Není dobrý posluchač, a když s ním chcete řešit nějaké dilema a odpovědí vám je jen prázdný pohled, protože vás prostě vůbec neposlouchá. Dřív mluví, než myslí, proto na vás vyhrkne všechno, a pak se diví, že jste naštvaná. Nechápe pojem předvídavost a neumí si dělat plány dopředu. Často myslí jen sám na sebe a větu začíná slovy: já, já, já.

Býk - Tvrdohlavý lenoch

Býk je nejtvrdohlavější znamení ze všech. Jakmile si postaví hlavu, nehne s ním téměř nic. Když něco opravdu nechce udělat, je až agresivní. Je jako magnet pro ženy. Dokáže vás okouzlit krásou, mužností, ale často vás jen využívá. Je to velký mistr v manipulaci, a s okouzlujícím úsměvem vás dokáže dostat přesně tam, kde vás chce mít.

Blíženci - Povrchní mluvka

Rád mluví a hovoří rychleji, než přemýšlí. Pokud máte nějaké tajemství, jemu se s tím nesvěřujte. Náladovost Blížence může být někdy až k zbláznění. Nálady se mu mění skoro z minuty na minutu a pro ostatní je to velmi náročné. Bývá nervózní, a když se mu něco nepovede, klidně hodí vinu na vás, než aby přiznal svou chybu.

Rak - Rozmazlený mamánek

Miluje pozornost, hýčkání a péči o svou osobu. Nesnáší kritiku, protože on přece dělá vše správně a žádné chyby přece nedělá. Pokud ho oddaně milujete a chválíte, máte vyhráno. Rak je velmi emotivní a náladový, ale jeho nálady se dají snadno vypozorovat a není těžké se s nimi vyrovnat. Jakmile ho urazíte nebo mu ublížíte, nikdy nezapomene.

Lev - Namyšlený frajer

Král zvířat se chová nadřazeně. Lev je skvělý vůdce, ale musíte ho bezmezně poslouchat, jinak zakusíte jeho hněv. Jakmile si vybere svou cestu, nerad ji mění. Miluje možnost radit ostatním, ale nesnese kritiku vlastních činů a názorů. Jeho arogance a sobecký postoj vás může odradit. Má nasazenou masku drsňáka a pod tu vás málokdy pustí.

Panna - Puntičkář hypochondr

Pečlivý muž Panna všechno rád prozkoumává. Klidně bude 15 minut porovnávat složení jídla. Patří mezi hypochondry a sebemenší změnu svého zdravotního stavu bude dlouho řešit a zkoumat složení léků. V práci musí být vše perfektní, jinak není schopen pracovat. Doma trvá na úhledném a čistém prostředí, ale není to on, kdo ho bude udržovat.

Váhy - Flirtující manipulant

Dokáže být milý až sladký, ale pozor, často je za tím skrytá manipulace. Rád flirtuje, ale není to proto, že by chtěl podvádět, spíš potřebuje utvrdit v tom, že je báječný. Věří, že si zaslouží to nejlepší a jakmile mu budete mluvit do rozhazování peněz, budete mít peklo. Miluje hezké a luxusní věci a je ochotný za ně utratit nehorázné sumy.

Štír - Zákeřný kritik

Štír má na vše svůj názor a není dobré se s ním hádat. Ve vztahu je majetnický, proto schválně nevyvolávejte situace, kdy by žárlil. V práci bývá workoholik, je to individualista a moc ho nezajímá, co si o něm myslí ostatní. Žije podle svých představ. Obvykle není příliš upovídaný, když ale mluví, tak k tématu a a má to hlavu a patu.

Střelec - Melancholický dobrodruh

Existují dva typy Střelců, jeden je upovídaný a druhý naopak velmi tichý. Oba jsou ale velmi inteligentní a milují risk a dobrodružství, při kterých nejsou zrovna nejopatrnější. Střelec je téměř vždy optimistický. Miluje svobodu a nechce se nechat brzdit. Často má sklony zachránit svět, a když se mu nedaří, propadá depresím a melancholii.

Kozoroh - Ambiciózní suchar

Bere všechno hrozně vážně a vtipy moc neocení. Nerad je středem pozornosti, neví, co má dělat a jak se chovat. Nečekejte od něj žádné spontánní reakce, často bývá považován za suchara. Je ambiciózní a v práci dokáže strávit spoustu hodin. Myslí hodně dopředu a má jasné plány. Když se mu však nedaří je plnit, propadá depresím.

Vodnář - Nespoutaný dobrodruh

Miluje dobrodružství a výzvy. Rozhoduje se během pár vteřin a stejně tak rychle mění i svůj život. Je tvrdohlavý, a když něco chce, nebere ohledy na ostatní. Touží po osobním prostoru a nechce se nechat svazovat. Na okolí často působí jako bezcitný. Je obklopen spoustou přátel a ti mají pro něj často větší hodnotu, než partnerství.

Ryby - Zasněný

Často je hlavou v oblacích a staví vzdušné zámky. Do každé změny ho musíte nenápadně tlačit. Jakmile věci nejdou podle jeho představ, neví si rady. Miluje pozornost ostatních a často dá přednost přátelům před vámi. Dělá ukvapené závěry a ne vždy se rozhodne správně. S následky se těžko vyrovnává a pak u vás hledá pomoc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden