Moje šťastná hvězda
Nejistá společná budoucnost Morávkové a Maláska?
Její manžel měl ošklivou nehodu, asi teď nevydělá moc peněz a mluví se o problémech.
Nejistá společná budoucnost Morávkové a Maláska?

Nehoda Petra Maláska (59) může změnit jejich životy. Mluví se totiž o tom, že manželé přišli o zásadní zdroj peněz. Dana Morávková (52) se snaží. Ale vydrží to?

Nedávno znovu naskočila do ranního vysílání Snídaně s Novou. Povídá se, že chudák Dana Morávková (52) se musí pořádně ohánět, aby vydělala dost peněz na fungování domácnosti. Její manžel totiž boural na kole. Petr Malásek (59) má za sebou tři operace. „Ruce byly obě do pravýho úhlu,“ povzdechl si klavírista a skladatel, pro kterého jsou ruce zásadní pracovní nástroj.

Přeskočí mezi nimi konečně jiskra?

Když nefungují, jak mají, tak nemůže dělat prakticky nic. Zdá se, že všechno je na jeho manželce, a není jasné, jak dlouho současný stav potrvá. Hudebníkovi sice lékaři dali do rukou železa, sešroubovali je a vyhlídky jsou lehce optimistické.

Je mu oporou, ale je otázka, jak dlouho zvládne fungovat.

Jenže nic se nesmí uspěchat. Někteří lidé dokonce naznačují, že už to s Maláskem nikdy nebude takové jako dřív. Což jsou ale snad jen nepodložené drby. Každopádně Morávková asi neprožívá jednoduché časy.

Má ale výhodu, že Snídani moderuje s Janem Čenským (63), se kterým už toho zažila opravdu hodně. Zlé jazyky naznačují, že jestli mezi nimi dosud nic nebylo, tak teď jiskra přeskočí. Moderátor bude v roli utěšovatele, bude pro svoji kolegyni oporou.

A už mnohokrát se stalo, že aniž by to dvojice plánovala, tak mezi nimi proběhl žhavý románek. Navíc ti dva si asi nejsou úplně lhostejní. Náznaků tu je celá řada. Třeba když Morávková přiznala, že ji pohádkový princ před časem v jedné postelové scéně líbal až pod pupíkem.

Tvrdí, že jsou jenom kamarádi a kolegové

Malásek by se měl možná začít bát. Tím spíš, že už se mnohokrát hovořilo o tom, že herec svoji manželku Danu Čenskou (59) podvádí. Mluvilo se o úletu s herečkou Ivanou Andrlovou (63) či lyžařkou Kateřinou Neumannovou (51).

Vrcholem bylo, když ho před časem přistihli fotografové, jak se ve Zlíně líbá s květinářkou. Manželka mu podle všeho zálety odpustila, protože zřejmě nechtěla rozbíjet rodinu. Někteří jeho kolegové však říkají, že se mu stále líbí mladší ženy a nějaký ten flirtík si málokdy nechá ujít.

Morávková s Čenským sice tvrdí, že jsou jen kamarádi a kolegové, podle mnohých to ale není pravda a už v minulosti mezi nimi mělo cosi proběhnout. Těžko říct, co je na tom pravdy.

Mluvilo se i o jeho milenkách

Každopádně i o Maláskovi se povídá, že byl v minulosti Morávkové nevěrný. Objevily se i fámy, že mu měla sem tam nějaký ten úlet tolerovat, i když se to nezdá příliš pravděpodobné. Nejspíš šlo jen o drby, jež šíří lidé,kteří manželům nepřejí štěstí.

Naopak jsme si jisti, že herečka je hudebníkovi v těžkých chvílích, které momentálně prožívá, velkou oporou a společnými silami všechno nakonec zvládnou.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz