Můj kousek štěstí

Nejkrásnější ženu světa získal Brzobohatý

Můj kousek štěstí

Poprvé uviděl ONDŘEJ BRZOBOHATÝ (33) budoucí manželku TAŤÁNU KUCHAŘOVOU (28) v televizi coby Miss World.

Setkali se o sedm let později. Přiznává, že ji rozvod rodičů poznamenal. Miss World 2006 Taťána Gregor Kuchařová (28) vůbec není "Češka jako poleno", jak si mnozí myslí. Pochází z Trnavy a ohnivému Slovensku nejspíš vděčí za půvab, který ji proslavil.

Dětství, jak rozpačitě připouští, nebylo idylické. Rodiče se rozvedli a matka s dcerou odjely do Prahy, kde se matka vdala podruhé. Táňa se domnívá, že konflikt v rodině a náhlé přesídlení do cizího prostředí byl impuls, který ji vybičoval k téměř až nadlidským výkonům.

Chtěla se prosadit, vyniknout, být vidět. Pomyslný startovní výstřel zazněl, už když jí bylo deset a ve škole ji přihlásili do soutěže Miss Mléko. Odmala se věnovala tanci a skvěle vypadala. Soutěž vyhrála a v

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden