Moje šťastná hvězda

Nejlepší hubnutí podle hvězd

Moje šťastná hvězda

Trápí vás kila navíc a nemůžete se jich zbavit? Vyzkoušejte naši speciální dietu podle slunečných znamení horoskopu. Sama uvidíte, že výsledky se brzy dostaví. Hvězdy nelžou!

Beran 

Když něco nevychází podle vašich představ, rychle ztrácíte zájem. To platí i pro diety. Je důležité, abyste jedli pomalu, s rozvahou. Vhodným jídlem je pro vás zelenina: špenát, celer, hlávkový salát, okurka, fazole. Z mas drůbeží a rybí a doporučenou přílohou jsou brambory.

Býk 

Pro Býka je typická velká poživačnost. To se projevuje i v oblibě dobrého jídla a pití a vychutnávání si života. To se samozřejmě odráží na vaší postavě. Nejlepší jsou pro vás jídla bez tuků a cukrů. Také veškerá zelenina a ovoce, drůbež, rýže, luštěniny a oves.

Blíženci 

Do všeho se pouštíte s nadšením, ale málokdy něco dokončíte. Jste v neustálém pohybu, a tak je pro vás skoro nemožné dodržet nějakou dietu. Díky tomu vám tloustnutí příliš nehrozí. Pro vás jsou nejlepší

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden