Můj čas na kafíčko

Nejlepší oblečení na horké léto

V jakých materiálech vám bude i v parných dnech skvěle, protože umožní vašemu tělu volně dýchat?

Prodyšná bavlna

Ať už si o produkci bavlny, zatěžující životní prostředí, myslíte cokoli, pravdou zůstává, že právě tato tkanina patří mezi ty nejprodyšnější. Ani v nejmenším nebrání proudění vzduchu, čímž urychluje odpařování potu.

Nabízí také pohodlné módní možnosti neformálního oblečení, právě proto je tolik oblíbená. Další výhodou je snadná údržba i poddajná měkkost.

Rychleschnoucí polyester

Vybavíte si v souvislosti s polyesterem oblečení na jógu či cvičení? Tento materiál skvěle odpuzuje vodu, jež se do něj nevsakuje. Vyniká i odolností proti UV záření a roztržení.

Proto se z něj šijí i zahradní lehátka a slunečníky. Kdo říká, že si rychleschnoucí tričko nemůžete vzít v parnu? Bude vám v něm příjemně, a ještě přitažlivě obepne vaše křivky.

Vzdušné umělé hedvábí

Neboli Rayon či viskóza. I když to tak možná na první pohled nevypadá, jedná se o přírodní vlákno. Příznivci oblečení z tohoto materiálu si pochvalují jeho savost, vzdušnost, hebkost, splývavost a chladivost. Nelze mu odepřít ani to, že schne opravdu rychle. Výchozí surovinou při jeho výrobě je totiž celulózová hmota ze dřeva nebo bavlny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden