Můj čas na kafíčko

Nejprve bojovala o život jeho žena, potom i Josef Laufer sám!

Můj čas na kafíčko

Po operaci srdeční chlopně mu selhaly orgány a upadl do kómatu!

Zpěvák Josef Laufer (81) si jako mladý hodně užíval. Po bouřlivých šedesátých letech ale zvolil partnerský klid a pohodu. Našel k tomu ideální partnerku, Irenu Greifovou (81).

Málokterý český zpěvák má tak zajímavý životopis jako Josef Laufer (81). Začalo to už jeho původem. Otec byl slovenským lékařem, který se v době španělské občanské války seznámil s místní zdravotní sestrou. Ta přišla do jiného stavu. Josef se pak narodil ve Francii a vyrůstal ve Velké Británii.

Hodně zajímavé mládí

Rané dětství tak strávil Josef v cizině. Později o tom vyprávěl: „Dětství zanechává hluboké brázdy na celý život, převažovala u mě vždycky bezprostřednost nad opatrností. Dost často jsem narazil, protože jsem neuvažoval česky opatrně.

Tam nás už tenkrát učili být osobností: stoupnout si před třídu, něco říct a obhájit svůj názor. Zároveň učili naslouchat. V životě mi to pomohlo i ublížilo.“ Štěstí měl při

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden