Můj kousek štěstí

Nejsem Ina, jsem Andrea, říkává

Můj kousek štěstí

Je dvojnásobnou babičkou

Andrea Čunderlíková (70), představitelka zasněné, pokorné a plaché zdravotní sestry oslavila sedmdesáté narozeniny. V civilu je ale opakem Iny.

Dobře zná úděl herce svázaného s prokletou rolí, tak uvěřitelně a přirozeně zahranou, že se té nálepky nelze nikdy zbavit. Andrea Čunderlíková (70), narozená v Praze, navíc herečkou být nechtěla, což jí ovšem nebylo nic platné.

Ve dvanácti letech ji objevili filmaři, hledali kompars pro film režiséra Karla Kachyni (†79) Vysoká zeď. U komparsu nezůstalo, krásná zasněná černovlasá holčička prakticky ihned putovala z role do role, i když byla teprve školačka.

V patnácti letech zazářila ve filmu Evalda Schorma (†56) Pět holek na krku. Hrála tu přecitlivělou dívenku, která hledá lásku i opravdové přátelství, avšak je nucena

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden