Můj kousek štěstí

Nejsem žádná prodavačka!

Někteří herci jsou vybíraví v rolích, Denise Nesvačilové není dobrá jen tak nějaká reklama!

Energická hvězda Slunečné Denisa Nesvačilová (30) se rozčílila, což zavinili prodejci nejrůznějších reklam, často nevkusných, či dokonce přihlouplých.

Nehodlá kráčet ve šlépějích desítek kolegyň, které propagují na sociálních sítích kdeco, jogurty, hrnce, tašky, mixéry, vysavače, anebo samy prodávají svíčky, šátky, tepláky a tak dále. „Já si hrozně vážím toho, že mi nabízíte spolupráce na všechno možné, ale prosím, dejte mi právo volby, protože nejsem Horst Fuchs,“ odvolává se Denisa Nesvačilová s humorem sobě vlastním na legendu teleshoppingu, německého televizního prodejce, který proslul barevnými saky, prsteny a schopností vnutit komukoli cokoli, i kdyby to byl sebevětší předražený nesmysl.

„Botox?“ úpí půvabná zrzka. „Nepotřebuju. Radši asi budu trochu ošklivá, ale přirozená a stárnoucí,“ odmítá dělat reklamu zkrášlujícím klinikám. Vyskytla se též nabídka, aby propagovala psího psychologa, který za to poskytne speciální výcvik jejímu pejskovi Čestmírovi.

Rusovláska vrtí hlavou a žádá prodejce, aby na ni přestali tlačit, neboť jí to připadá nedůstojné. Domnívá se, že je herečka, nikoli chodící reklama na struhadlo na zeleninu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden