Moje šťastná hvězda

Nejsledovanější rozvod světa je v plném proudu

Brad a Angelina jdou od sebe

Nejkrásnější pár Hollywoodu už je minulostí. Ze vztahu ANGELINY JOLIE (41) a BRADA PITTA (52) očividně vyprchala láska a zbyla jen nenávist.

Pravý důvod definitivního rozpadu manželství ví asi jen Angelina, která o rozvod požádala. Média po celém světě začala okamžitě spekulovat o nevěře jejího životního partnera, který se měl během natáčení nového filmu spustit se svou kolegyní MARION COTILLARD (40). Údajný románek má trvat už dva roky a Angelina si na svého manžela měla před pár měsíci najmout soukromého detektiva. „Přišlo jí, že si až moc rozumějí,“ prozradila kamarádka herečky, která k takovýmto obavám měla velký důvod. Její vztah s Bradem totiž před 12 lety začal úplně stejně. Sblížila se s ním během natáčení snímku Pán a paní Smithovi a fakt, že je ženatý s JENNIFER ANISTON (47), jí vůbec nevadil. V té době rozvrátila manželství a teď se bála, že se jí  všechno vrátí.

Drogy a prostitutky

Nevěra Pitta se bohužel potvrdila, on ji ale nakonec přesvědčil, že je pro něj rodina nejdůležitější, a slíbil, že románek utne. Nic takového se ale nestalo, na povrch naopak vypluly informace, které dokazují, že jako otec a manžel selhal. „Angelina už toho měla dost. Poslední měsíce se nesly ve znamení drog a ruských prostitutek,“ prohlašuje zdroj z jejího okolí s tím, že se herec vůbec nechová jako otec od rodiny. Užívá nadměrné množství alkoholu a kouří marihuanu, čímž negativně ovlivňuje šest potomků, které vychovávají. Aby toho nebylo málo, Pitt čelí také obvinění z napadení syna MADDOXE (15). Na palubě soukromého letadla se měl opít a poté křičet na děti a nejstaršího syna dokonce fyzicky napadnout. Tato anonymní zpráva přistála na stole FBI, jež se ihned pustila do vyšetřování.

Pitt tvrdí, že nic z toho, co o něm tvrdí Angelina, není pravda a že se tím herečka jen snaží dostat děti do své péče.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden