Moje chvilka pohody

Nejste samozřejmost

Pokud vždy dáváte 100 % ať už v lásce, přátelství nebo práci, ale zjistíte, že se vám daří méně, než si skutečně zasloužíte, může být čas zkontrolovat vaše vztahy.

Pocit nedocenění může vést ke stresu a srazit vás tím, že zkazí váš každodenní život.

Potřebujete činy

Pokud pokaždé, když vám někdo řekne, že vás miluje, si přejete, aby jeho slova odpovídala jeho činům, je pravděpodobné, že vás berou jako samozřejmost. Jejich slova se vám zdají prázdná a vy byste dali přednost tomu, kdyby vám místo toho dali pocit, že jste důležití. Pokud jsou sny vašeho partnera všechno a vaše zřídka nesou nějaký význam, není to dobré znamení. K tomu obvykle dochází, když je druhá osoba nejistá nebo se stará jen o sebe. Bojí se, že vás váš cíl může změnit, a tak vás začnou ze sobeckých důvodů odrazovat.

Víc dáváte než dostáváte

Díky rovnováze mezi dáváním a přijímáním mezi lidmi ve vztahu je tento vztah silnější. Pokud jednoduše dáváte a ten druhý stále přijímá, je pravděpodobné, že si přestal vážit toho, co pro něj děláte. Při absenci kontaktu se cítíte smutně, ale druhá osoba ne? Pokud jste často ignorováni vašimi blízkými, znamená to, že si ve skutečnosti neváží vaší přítomnosti. Každý je zaneprázdněn svým životem a někdy může zapomenout na vaše narozeniny, výročí atd. Pokud se to však stalo pravidlem a máte pocit, jako by vás záměrně ignoroval nebo zněl, jako by to nebylo nic důležitého, rozhodně vám dávají mnohem méně lásky, než si zasloužíte.

Buďte vzácnější

Když tu budete vždy pro lidi, začnou předpokládat, že tam budete i v budoucnu. A když se pokusíte říct ne, poukazují na vás jako na sobeckého. Stanovení hranic, které jsou jasné a zveřejnění vaší hodnoty, je zásadní.


Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden