Můj čas na kafíčko

Nejtěžší životní zkouškou byl pro Petru Janů odchod milovaného partnera!

Můj čas na kafíčko

Věděla, že jejímu manželovi nezbývá moc času.

Začátkem 70. let se jmenovala úplně jinak a pracovala jako úřednice. Koho by v té době napadlo, že se z ní jednou stane jedna z velkých legend naší populární hudby. Petra Janů (68) se ve vrcholných patrech showbyznysu drží už skoro půl století.

Ne vždy je rodičovství plánované. Platilo to i v případě otce a matky Petry Janů (68). Pravdou je, že v dřívějších dobách nebylo mateřství před dvacítkou u žen nijak neobvyklé, ale mamince budoucí zpěvačky bylo pouhých sedmnáct let - a otci devatenáct.

Pořád to byli vlastně ještě teenageři bez životních zkušeností, což se brzy prokázalo v praxi. Dokázali spolu vydržet pouhý rok po narození dcerky, potom šli od sebe.

Do jedenácti let bez rodičů

Malá Petra vyrůstala bez matky. Ta se totiž necítila na to, aby zvládla holčičku vychovávat a tak byla dcerka svěřena do výchovy babičce. Tenkrát to ale ještě nebyla vlastně Petra, protože v rodném listu měla poněkud

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden