Můj kousek štěstí

Největší přání? Vdát se tak dřív než sokyně!

Nechat minulost spát. To by bylo to nejrozumnější, co by zpěvačka mohla udělat. Neustále se prý užírá smutkem, pochybnostmi a přemýšlením o tom, kde se stala chyba a kdo ji zavinil.

Má údajně plnou hlavu nenáviděné sokyně Lucie Šafářové (33), čímž jako by si neustále sypala sůl do otevřených ran. Nepříjemné je, že se o rivalce Lucie Vondráčková dočítá v novinách, vídá ji ve společenských pořadech v televizi, nemá od ní nikdy pokoj. No a jásavá zvěst, že exmanžel Tomáš Plekanec (38) požádal Šafářovou o ruku, se stala poslední ranou. Interpretka hitu S láskou nám je líp, se rozhodla tvrdě zabojovat.

Kup si něco na sebe

Jak to udělat, aby žena vypadala co nejmladší? Základem je mladistvě se oblékat. Evidentním cílem blondýnky je vypadat jako na gymplu, a to je ve čtyřiceti trochu problém. Základ jejího šatníku představují džínové šortky, a když už je opravdu zima, tak džíny. Jenže ty bez děr nemají správný pubertální šmrnc.

Proto volí džíny děravé jako ementál, aby Šafářová valila oči, jak je Vondráčková stále mladá. „Hele, už ti není dvacet,“ vzkázal jeden z fanoušků. „Všimla sis, že mrzne? Kup si něco na sebe, ať nenastydneš.“

Něco lepšího...

Soutěžit se Šafářovou je oříšek, protože tenistka prorazila v zahraničí. Zpěvačka hrála v kanadských filmech, ale prostoduchých. Teď ji však napadlo něco lepšího: Vdát se tak dřív než Šafářová! Kráčet v bílých krajkách po boku uhrančivého krasavce za neustálého cvakání fotoaparátů, to by sokyně pukla vzteky.

No a kdyby byl vysněný ženich bohatší než Plekanec, to by bylo něco! Jenže zpěvačku přitahují hubení, mladí sportovci, třeba parcourista Tomáš „Zony“ Zonyga (27), a to pracháč asi nebude. Tudíž ho škrtáme. Tak už zbývá jedině hokejista Jaromír Jágr (48). Ten ale není ani hubený, ani mladý a zlatokopek se bojí jako čert kostela.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden