Můj kousek štěstí

Rekordmanka Patricie Pagáčová. Nejvíc největší šampionka?

Mohla by moderovat zápasy bojovníků v kleci, ti by ji jistě na slovo poslouchali... A rádi!

Ta blondýna některým divákům pije krev. Vypadá to, že ji buď milují, nebo nenávidí. A to i v případě tak nevinné produkce, jako je skotačení domácích zvířátek...

Už coby porotkyni soutěže Superstar nemohla Patricii Pagáčové (34) část diváků přijít na jméno. Jak si může osobovat právo hodnotit soutěžící, když ani neumí pořádně zpívat, ptali se. Podobně na tom je nyní, po zahájení vysílání show Šampioni.

Prý jde o „hloupou publicitu sebe sama“ a na co si to prý zase hraje, co to má na sobě... Herečka zkrátka coby modátorka diváky pěkně vytáčí. Jenomže možná právě tohle televize potřebuje, jelikož i negativní odezva je odezva a je vidět, že sledovanost tu je.

Jak to ovšem snáší ona? Kupodivu v pohodě. S diváky si přes internet píše, že, když se jim to nelíbí, nemusejí se koukat.

Chtěli bychom být na pár chvil přítomni u Pagáčových doma. Jak asi vypadá její soužití s Tiborem Pagáčem (31)? Možná není vůbec náhoda, že si blondýnka vzala o tři roky mladšího dramaturga.

Patricie chce mít, zdá se, vždy a ve všem navrch, poslední slovo a v pořadech být co nejvíc na očích. Ale třeba zrovna pro tyto vlastnosti ji televize tak ráda angažuje. Matka bezmála dvouleté Bibi se zkrátka umí o pozornost poprat.

Ostatně, vychovala ji Ulice... Už dávno ovšem není tou roztomilou Terezkou Jordánovou ze seriálu.

Dnes si své role pečlivě vybírá, a jak dokázala třeba v seriálu Devadesátky, umí být přesvědčivá. Patricie si jde za svým cílem, který je možná výš, než si troufáme tušit. Až se vrátí z mateřské dovolené naplno, budeme zřejmě pěkně koukat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden